Ghidul culorilor

Ghidul culorilor
265,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții 


Culorile dau lumină şi strălucire lumii în care trăim. Cu toţii iubim  primăvara lalelelor roşii, zilele galbene de vară, nopţile albastre ale unei ierni geroase.

Culori calde sau reci, puternice sau estompate, combinate în milioane de nuanţe diferite, fiecare la fel de frumoasă, fiecare transmiţând un alt tip de emoţie.

Culoarea este cea mai simplă cale de a transforma o cameră dintr-una banală într-una de vis. Înainte de a începe să vă decoraţi casa, cel mai important lucru este stabilirea culorii dominante, în funcţie de spaţiu, lumină şi, bineînţeles, de preferinţele proprii. Ghidul culorilor vă oferă 200 de combinaţii inedite pentru un design de interior remarcabil, fiind cea mai bună sursă de inspiraţie pentru decoratori, designeri de interior şi amatori.

Noţiunile de bază asupra teoriei culorilor vă vor ajuta să descoperiţi palete proprii de culoare. Combinaţi-le inteligent cu materialele şi lumina pentru a amenaja un spaţiu care să corespundă stilului vostru de viaţă şi nevoilor emoţionale. Inspiraţi-vă din natură, artă, călătorii, obiecte preferate, într-un cuvânt tot ce vă înconjoară, pentru a crea locuinţa perfectă.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 251
Editura: Litera
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-675-612-2
Dimensiuni: 14,7 x 20,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri