Ghid pentru o piele sănătoasă și frumoasă

Ghid pentru o piele sănătoasă și frumoasă
120,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Starea tenului nostru este extrem de importantă pentru imaginea de sine. Mărturie stau sumele de bani cheltuite pentru creme. Totuși, deși cremele ajută la menținerea unui ten frumos, este extrem de important să ne hrănim pielea și din interior.

Prin urmare, dacă pielea ta arată extraordinar, înseamnă că ai o sănătate de invidiat și că procesul de îmbătrânire este încetinit.

Indiferent dacă ai un ten pătat, suferi de afecțiuni mai grave ale pielii sau vrei să-ți menții aspectul tânăr, această carte îți arată cum să-ți păstrezi tenul sănătos și curat, care sunt cauzele anumitor probleme dermatologice și cum pot fi acestea rezolvate.

Despre Autor

Patrick Holford, unul dintre cei mai cunoscuți specialiști în nutriție, a fondat la Londra, în anul 1984, Institute for Optimum Nutrition și este un invitat constant al emisiunilor de televiziune și radio din Marea Britanie și din alte țări. Este unul dintre susținătorii ideii că multe boli cronice pot fi mai bine tratate cu dietă și suplimente decât cu medicamente și că medicina modernă a devenit prea dependentă de acestea din urmă.

A publicat peste 30 de cărți, în 33 de limbi. Dintre acestea, la Editura Litera au mai apărut: Detoxifierea ficatului în 9 zile (2010) și Alergii alimentare – prevenire, depistare, tratare (2010).

www.patrickholford.com

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Solve Your Skin Problems
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Litera
Apariția: 2011
ISBN: 978-606-600-377-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.1920

Pareri