Ghid pentru Bacalaureatul Bilingv Francofon

Mai multe poze

Ghid pentru Bacalaureatul Bilingv Francofon
226,00 MDL (56,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

La realizarea volumului au participat: Sorina Danaila (coordonator), Cristian Belei, Corina Gheorghita, Gabriela Sandulescu, Lidia Stochitoiu, Gabriela Siclovan, Mihaela Tudose

Volum recomandat de Ambasada Frantei la Bucuresti.
 
Lucrarea vine in sprijinul elevilor care doresc sa sustina bacalaureatul bilingv, dar si al profesorilor care ii pregatesc. Fiecare dintre cele sapte parti corespunzatoare materiilor de bacalaureat – istorie, geografie, economie, matematica, fizica, chimie, biologie – contine o sectiune introductiva in care se descriu aspectele ce trebuie avute in vedere la sustinerea probei respective, precum si tipuri de subiecte asemanatoare celor din lista nationala.
 
Pentru toate subiectele se ofera modele de tratare, care ii vor ajuta pe cei interesati sa obtina un punctaj cit mai bun la examenele oficiale.

Despre Autor

Sorina Danaila este director de cursuri la Centrul Cultural Francez din Iasi, responsabil metodic si organizatoare a filierei bilingve a Colegiului „Mihai Eminescu”. De asemenea, este sef de proiect in cadrul Proiectului pilot de reformare a sistemului bilingv francofon in Romania.

La Editura Polirom a mai publicat Examenele DELF/DALF, nivelurile A si B (in colab., 2006) si Limba franceza prin exercitii de traducere (in colab., ed. I, 2006; ed. a II-a, 2008).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 304
Editura: Polirom
Apariția: Ianuarie 2009
ISBN: 978-973-46-1348-9
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3200

Pareri