Ghid de Work & Travel și nu numai... sau cum să ai o călătorie de succes în SUA, să faci bani și să te întorci cu bine acasă!!!

Ghid de Work & Travel și nu numai... sau cum să ai o călătorie de succes în SUA, să faci bani și să te întorci cu bine acasă!!!
30,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Librăria Bestseller din Chișinău (Centru) str. Pușkin 35 068-799-933 Stoc limitat
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Cartea „Ghid de Work and Travel” este concepută ca un manual bazat totalmente pe experienţa a doi tineri ce au trait timp de 4 ani in SUA si vin sa-si impartaseasca experienta celor ce doresc sa plece in aceasta tara, in baza programului W&T si nu numai.

Ghidul NU este facut cu sustinerea sau la comanda vre-unei agentii de W&T, ci este 100% facut de persoane ce au trait multi ani in SUA, au trecut prin greutati si doresc sa ajute studentii care pleaca in SUA!!!

Aceasta carte contine secrete si dezvaluiri pe care nici o agentie de W&T nu o sa va povesteasca si nici nu veti avea de la cine intreba.
„Greşesc cei ce cred că cel mai greu e să obţii viza şi să ajungi in SUA, adevăratele greutăţi incep in momentul in care cobori din avion şi inţelegi că eşti doar tu faţă-n faţă cu necunoscutul.” Ghidul nu contine „povesti” despre cit de bine e in SUA, ci expune acele probleme reale cu care se ciocneste fiecare student, chiar din momentul in care coboara din avion.

V-ati intrebat vre-o data, concret, ce veti face dupa ce aterizati in SUA? De la ce sa incepeti? Unde sa va duceti? Ce sa faceti? Ghidul expune fiecare etapa pe care veti parcurge si cum trebuie sa procedati in fiecare caz in parte, explicit si pe larg, astfel incit sa fiti pregatiti sa infruntati orice probleme ce vor aparea.

„Anume acesta a fost motivul ce ne-a determinat să scriem cartea dată - să oferim sfaturi, răspunsuri la toate intrebările ce au apărut sau vor apărea la cei ce pleacă in SUA (cu W&T şi nu numai), indrumări şi recomandări bazate pe propria noastră experientă: ce trebuie să faceţi şi ce nu trebuie, unde,cind şi cum. Cum să ajungi in SUA, să găseşti de lucru, trai, hrană, mijloace de transport, cum să faci prieteni, să faci documentele necesare, cum să eviţi probleme de orice gen, cum să ieşi din incurcatură şi cum pină la urmă să te intorci sănatos, bucuros, voios, bronzat şi cituşi de puţin bogat, acasă.

Această carte o să vă ghideze pas cu pas — de la luarea deciziei de a pleca in SUA, şi pina la intoarcere acasă.

Noi ne bazăm intru totul pe experienţa noastră, greşelile comise şi alegerile op­time făcute in cele mai diverse situaţii, din viaţa noastră americană şi sperăm să fim alături de d-v in cele mai dificile şi fericite clipe şi să vă ajutăm să reveniţi cu bine acasă.” (autorii Ghidului de Work and Travel – Vitalie si Marina.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 368
Apariția: 2011
Dimensiuni: 14 x 19,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: