Ghid de Farmacologie pentru Asistenți Medicali și Asistenți de Farmacie

Ghid de Farmacologie pentru Asistenți Medicali și Asistenți de Farmacie
160,00 MDL (35,87 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ghidul de farmacologie este conceput conform curriculei în vigoare pentru invatamantul postliceal sanitar, pentru asistenti medicali generalisti, dar si pentru asistenti de farmacie.

Dorind ca ghidul sa fie cat mai util viitorilor asistenti medicali si asistenti de farmacie, s-a pus accentul pe indicatiile de utilizare, contraindicatiile, caile de administrare si reactiile adverse ale medicamentelor, care pun in pericol sanatatea si uneori chiar viata.

In cea mai mare parte a lucrarii, s-a folosit clasificarea ATC (Anatomical Therapeutic Chemical Classification System), aprobata de Organizatia Mondiala a Sanatatii si aflata la baza nomenclatorului de medicamente din tara noastra si din alte tari.

Lucrarea contine un capitol despre produse biologice utilizate in terapeutica: seruri heterologe, imunoglobuline umane specifice, vaccinuri etc. De asemenea, exista un capitol separat despre droguri, stupefiante si narcotice.

Prin structura si continutul sau, Ghidul de farmacologie este util atat asistentilor medicali, cat si asistentilor de farmacie.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 392
Editura: All
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-571-979-1
Dimensiuni: 16,5 x 23,5
Greutatea: 0.5500

Pareri