Ghid de Cultură Generală. Întrebari și Răspunsuri

Ghid de Cultură Generală. Întrebari și Răspunsuri
144,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Existenta umana este definita, printre altele, si de nevoia de cunoastere. Aceasta ne insoteste pe parcursul intregii vieti, manifestandu-se diferit, in functie de varsta si preocupari.

Oricare ar fi acestea, cunoasterea presupune mereu un proces de cercetare si invatare, iar cand i se adauga spiritul de competitie si bucuria succesului, lucrurile devin mai usor de cuprins si de asimilat. Una dintre cele mai populare metode de dobandire a informatiilor este aceea a intrebarilor si raspunsurilor. Si, daca totul este „ambalat“ intr-o forma care ne da prilejul unei competitii, fi e si numai cu noi insine, placerea descoperirii este dublata de cea a succesului.

Ghidul de cultura generala. Întrebari și raspunsuri  contine intrebari din diverse domenii: arta, cultura, geografie, istorie, literatura, mitologie, stiinta, sport si laureati ai Premiului Nobel. Ea nu se multumeste sa dezvaluie doar raspunsul corect, ci ofera si explicatii detaliate, succinte, asupra informatiei respective, pentru a va ajuta sa intelegeti mai bine si sa va desavarsiti cunostintele.

In plus, rubrica „Stiati ca...“aduce, pe fiecare pagina, informatii inedite.

Cu grija pentru cititorii romani, editia de fata contine si intrebari si raspunsuri referitoare la spatiul romanesc, care va vor pune la incercare, caci nu intotdeauna raspunsurile sunt cele indeobste cunoscute. Veti gasi aceasta selectie interesanta si amuzanta.

Incercati-va puterea si veti vedea cat de multe stiti... si cate mai aveti de aflat.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 296
Editura: Litera
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-600-747-4
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri