Ghid de Conversație Român-Norvegian

Mai multe poze

Ghid de Conversație Român-Norvegian
223,00 MDL (55,75 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ghidul le ofera celor interesati (turisti, oameni de afaceri, persoane care vor sa lucreze in Norvegia sau care iau contact cu vorbitori de limba norvegiana)

Ghidul le ofera celor interesati (turisti, oameni de afaceri, persoane care vor sa lucreze in Norvegia sau care iau contact cu vorbitori de limba norvegiana) notiuni de baza – indicatii de pronuntie, alfabetul, principalele parti de vorbire (substantivul, articolul, adjectivul, pronumele, verbul, adverbul, prepozitia) –, precum si expresii utile in cele mai diverse situatii de comunicare: formule de salut, prezentare, profesia, intrebari uzuale, culori, timpul, calatoria, la cumparaturi, banca, posta, la farmacie si la medic.

Cuprins: Formule de salut • Calatoria • La hotel • La banca • La medic • Notiuni de gramatica

Despre Autori

Crina Laurentiu (n. 1981, Cluj-Napoca) este licentiata a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Babes Bolyai”, Cluj-Napoca, specializarea engleza-norvegiana. A urmat cursurile Scolii de vara a Universitatii din Bergen, Norvegia, 2002. In 2004 a absolvit Masterul in studii culturale britanice in cadrul aceleiasi facultati. A indeplinit timp de un an functia de suplinitor de limba norvegiana la Catedra de Limbi si Literaturi Scandinave a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Babes Bolyai”, Cluj-Napoca.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 224
Editura: Polirom
Apariția: 2004
ISBN: 973-681-686-9
Dimensiuni: 11,5 x 16,5 cm
Greutatea: 0.2000

Pareri