Ghid de Conversație Român-Englez-Rus

Ghid de Conversație Român-Englez-Rus
37,00 MDL
  • Cumpără 2 exemplare cu 33,30 MDL fiecare și economisește 11%

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Descrierea Cărții

Ghidul propune expresii uzuale în diferite situaţii de comunicare din viaţa cotidiană. Ghidul vă va ajuta să comunicaţi în limbile engleză şi rusă, chiar dacă nu le-aţi studiat.Dacă doriţi să călătoriţi prin Marea Britanie, Statele Unite ale Americii sau altă ţară în care engleza este limba de comunicare şi nu sunteţi siguri pe cunoştinţele Dumneavoastră de limbă engleză, acest Ghid vă va ajuta să depăşiţi barierele de comunicare. Şi dacă intenţionaţi să vizitaţi o ţară în care se vorbeşte limba rusă, Ghidul la fel vă va fi un reper de nădejde.

Divizarea cărţii în compartimente tematice va facilita căutarea/găsirea cuvintelor (expresiilor). Temele de conversaţie includ cele mai frecvente expresii şi cuvinte utilizate în vorbire. Unele teme sunt însoţite de o serie de cuvinte care vor îmbogăţi conversaţia la tema dată.

Ghidul conţine şi unele formule de exprimare (scrisă sau orală) utilizate în avioanele companiilor aeriene străine şi în locurile publice. Vă dorim drum bun, călătorie de vis şi... nu uitaţi să luaţi cu Dumneavoastră Ghidul de conversaţie romăn-englez-rus. --  Autoarele

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 96
Editura: Epigraf
Apariția: 2007
ISBN: 978-9975-924-94-8
Dimensiuni: 12 x 16,5 cm
Greutatea: 0.0740

Pareri