Gesturile Care vă Vor Schimba Viața. O metodă inovatoare de dezvoltare personală

Gesturile Care vă Vor Schimba Viața. O metodă inovatoare de dezvoltare personală
120,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

In aceasta biblie a programarii neurogestuale (PNG), autorul prezinta o metoda inedita, ce va va invata cum sa va controlati gesturile pentru a va schimba viata.

Tehnica descrisa ii va ajuta pe toti cei care doresc sa-si controleze functiile intelectuale, organice sau corporale, pentru a modifica o gestica devalorizanta sau a sterge un discurs contaminat, ce le dezavantajeaza imaginea socioprofesionala. In plus, PNG are efecte in invatarea accelerata de informatii, precum si efecte de intinerire, redand tonusul muscular si stralucirea trasaturilor faciale, odata cu fermitatea pielii. 

Solutia perfecta ca sa deveniti mai credibili, sa fiti recunoscuti pentru adevarata voastra valoare si sa va stimulati increderea in sine!


Recenzii


 

Joseph Messinger, autorul mai multor cărți de succes precum Dicționarul ilustrat al gesturilor sau Gesturile care îi trădează pe politicieni, ne aduce la cunoștință de data aceasta o tehnică prin care să învățăm să ne controlăm gesturile pentru a ne îmbunătăți funcțiile intelectuale, organice sau corporale, funcții ce pot fi dezavantajate printr-o gestică greșită.

PNG, tehnica prezentată de autor, este de interes pentru cei care cred că existența lor este expusă direct riscurilor de eșec: profesional, emoțional, sexual etc. Trăim într-o societate în care stăpânirea de sine, stima de sine și încrederea în sine sunt foarte importante. Este suficient să lipsească unul din aceste elemente și echilibrul fragil pe care se bazează șansele de succes se poate prăbuși.

Energia este combustibilul unui sistem, utilizat pentru producerea anumitor activități așa cum în fizică vorbim despre energie cinetică, energie termică, mecanică sau chimică. Orice energie se transformă, iar în cazul organismului uman această capacitate îi oferă puterea sau potențialul cinetic de a-l anima. Pentru a profita la maximum de energia organismelor noastre trebuie să învățăm să ne auto-gestionăm energia. Trebuie să ne ascultăm subconștientul , intuția și organismul.

Plusuri: Informația oferită este interesantă iar multe dintre exercițiile prezentate se pot face în echipă sau în cadrul unui curs organizat.

Minusuri: Autorul ne-a obișnuit cu acest gen de carte, dar cam toate volumele lui se învârt în jurul aceluiași subiect.

Recomandari: Persoanelor care vor să-și îmbunătățească încrederea în sine și relațiile cu ceilalți.

--  Renata Nae, Bookblog.ro


Primele Pagini


 

1993. Sunt gata să părăsesc Franţa pentru a mă întoarce la trecutul meu, direcţia Belgia.

Primele mele două cărţi au fost eşecuri monumentale. Au fost dezastruoase, trebuie să recunosc. Mica editură care m a publicat a ajuns în cele din urmă să mă arunce în stradă. Fără preaviz. Şi nu am găsit altă editură care să-mi permită să-mi continui aventura mea pariziană. Mediul editorial este, de cele mai multe ori, ermetic: se intră foarte greu şi se iese foarte repede, când ai o bubă, două la CV. Intervenţia mass-media este adeseori benefică pentru salvarea de la dispariţie a unei cărţi bune sau proaste. Cu toate acestea, o carte bună ignorată de presă nu rezistă mult timp pe raftul librăriilor.

Sunt la pământ cu banii, dar mă mai descurc o lună, două până să renunţ. Acum două luni, am dat câteva cărţi cu dedicaţie unor clienţi amabili, unei librărese din R... în pragul falimentului. Femeia mi-a mărturisit că speră să găsească de lucru la Paris. Bun la suflet cum sunt, i-am promis să o duc la o franciză a fiemei Leclerc, la periferia Parisului. Ea caută un loc de muncă, iar Pierre B..., proprietarul firmei respective, caută de câteva luni o responsabilă de librărie. O ocazie rară, când salariul este foarte démotivant. întâlnirea are loc într-o sâmbătă, zi de sărbătoare la Leclerc. Hipermarketul organizează o şedinţă de autografe cu câteva personalităţi din domeniul literar.

Este bine să-ţi dai puţin osteneala pentru a-ţi întâlni cititorii, nu-i aşa?

Nu voiam să merg deoarece eram cu moralul la pământ. Editorul meu îmi tăia veniturile şi, în curând, nu aş mai fi putut sta în Franţa. întoarcerea în Belgia era deja programată de facto. După doi ani de eforturi, încercarea de a deveni un romancier pe măsura visurilor mele eşuase. Cele două romane ale mele fuseseră făcute zob odată cu autorul. Am vrut să fiu un fel de Barjavel1, însă am fost „barja-velizat" de cele câteva sute de cititori care mi-au cumpărat cărţile din greşeală sau din întâmplare.

„Nu vreau să merg", i-am scris. De fapt, îi promisesem lui Pierre B... să-i aranjez o întâlnire cu librăreasa despre care îi tot spusesem că era în căutarea unui loc de muncă. Cu o zi înainte să i-o prezint, Pierre m-a sunat să contramandeze întâlnirea.

„Dar nu am numărul ei de telefon. Nu aş putea s-o anunţ. Trebuie s-o primeşti, Pierre. Vine de la R... anume să te întâlnească.

- Bine! mi-a răspuns. Veniţi mâine la şedinţa de autografe, voi face ceea ce-mi ceri."

A doua zi m-am întâlnit cu librăreasa la Gara de Est, aşa cum stabiliserăm, şi am luat-o cu maşina la întâlnire, fără să-i spun că locul era deja ocupat.

Au fost odată un proscris şi un paria care se urau pentru că erau nevoiţi să se frecventeze! Am livrat marfa, cum se spune, şi am încheiat povestea. Când am ajuns, mai mulţi scriitori celebri dădeau autografe. Joffo şi Cauvin se ignorau reciproc. Cititorii stăteau la coadă. Irène Frain, plină de energie, dădea de zor dedicaţii. Iar alţii, ale căror nume le-am uitat, se îngrămădeau la poarta gloriei în hipermarket, aşezaţi pe scaune pliante din plastic.


Despre Autor


 

Joseph Messinger, scriitor, psiholog şi specialist în comunicarea verbală şi nonverbală, hipnoterapie şi psihometrie.

Este autorul a numeroase lucrări de succes despre limbajul gesturilor, printre care: Ces gestes qui vous trahissent (ediţia I, 1994; vândută în circa 350 000 de exemplare în Franţa), Ces gestes qui manipulent, ces mots qui influencent (2003), Ces gestes qui vous séduisent (2004).


Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 330
Editura: Litera
Apariția: 2016
ISBN: 978-606-33-0370-8
Dimensiuni: 19 x 24,7 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri