Genul în Germană și Engleză. Contextul Germanic

Mai multe poze

Genul în Germană și Engleză. Contextul Germanic
102,00 MDL (25,50 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Lucrarea ilustreaza dintr-­o perspectiva comparatista, completata cu numeroase exemple si exercitii, o categorie gramaticala esentiala pentru invatarea unei limbi straine, genul substantivului.

Autorii valo­rifica un bogat material lexical, din cele mai variate domenii si forme dialectale, punind la dispozitia incepatorilor sau a celor avansati in studiul limbilor germana si engleza o metoda simpla de aprofundare a cunostintelor de limba, bazata pe prezentarea criteriilor de alegere a genului si explicarea regulilor de alocare a acestuia.

Cuprins: Genul in lingvistica indo­e-uropeana si in cea germana • Genul in istoria limbii engleze • Genul in engleza medie si contemporana • Genul in istoria limbii germane • Genul in limba germana moderna • Exercitii

Despre Autor

Sorin Ciutacu este lector universitar la Facultatea de Litere si Istorie si la Scoala de Inalte Studii Europene Comparative, Universitatea de Vest din Timisoara. De acelasi autor: Sinteze de limba si literatura engleza pentru bacalaureat si examenele de admitere la facultate (in trei editii, 1996, 1997, 1998), Dictionar englez­roman de colocatii verbale (Editura Polirom, 2000), Ghid de conversatie roman­olandez (Editura Polirom, 2002).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 200
Editura: Polirom
Apariția: 2005
ISBN: 973-681-021-6
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri