Găsește-ți Visul

Găsește-ți Visul
79,00 MDL (19,84 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

“Laura, Margo și Kate sunt prietene apropiate, ca niște surori de sânge, însă răspunderea numelui Templeton îi revine Laurei. Laura visa să-și întemeieze un cămin, să aibă un viitor strălucit, precum casa Templeton. La 18 ani s-a îndrăgostit de Peter Ridgeway și credea că va fi bărbatul cu care le va împărtăși pe toate. Dar la treizeci de ani era divorțată și pierduse cea mai mare parte din avere, …crescându-și singură cele două fiice. Căsnicia i se sfârșise, dar nu și viața.

De altfel, viața ei nu prea semăna cu ceea ce visase, dar trebuia să o înfrunte, fiindcă erau oameni care se bazau pe ea. Singurătatea era cel mai greu de suportat. Fratele ei Josh îi propune să îi închirieze unui vechi prieten de-al lui, Michael Fury, grajdurile și apartamentul grăjdarului, fiindcă ale acestuia fuseseră distruse de o furtună puternică. Îi spune că e un om bun, pe care se poate bizui, deși Michael e considerat un golan aducător de necazuri. Unul chipeș, care se gândește la ea încă din copilărie.

Dar Laura e speriată de perspectiva unei noi iubiri. Așa că Michael se va strădui să o ajute să se redescopere și să-și vindece rănile sufletului. O eroină de care vă veți îndrăgosti, un roman care încheie strălucit trilogia “Visului”. “ 

Despre Autor

Nora Roberts s-a născut la 10 octombrie 1950 în Silver Spring, Maryland, SUA. Este autoarea a peste 200 de nuvele, vândute în peste 400 milioane de exemplare. Multe dintre cărțile sale s-au aflat în lista de bestseller-uri New York Times pe parcursul mai multor săptămâni.

www.noraroberts.com

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 464
Editura: Lira
Apariția: Februarie 2014
ISBN: 978-606-686-602-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri