Gărzi! Gărzi! Vol. 8. Lumea Disc

Gărzi! Gărzi! Vol. 8. Lumea Disc

Preț de Listă: 192,00 MDL (47,64 RON)

Preț: 96,00 MDL (23,82 RON)

Economisești: 96,00 MDL (23,82 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Garzi! Garzi! este a opta carte din seria Lumea Disc - cea mai amuzanta serie fantastica a tuturor timpurilor. Aici s-au dus dragonii. Zac... Nici morti, nici adormiti, ci doar inactivi. Si, desi spatiul pe care il ocupa nu este unul normal, cu toate acestea sunt bine inghesuiti. Te-ar putea face sa te gandesti la o cutie de sardele, daca ai crede ca sardelele sunt uriase si pline de solzi. Si, se presupune, pe undeva exista un desfacator...

Li se spune garda palatului, garda orasului sau patrula. Oricare le-ar fi numele, scopul lor in orice opera fantastica eroica este identic: adica, pe la capitolul trei (sau dupa zece minute din film) trebuie sa dea buzna in camera, sa il atace pe erou pe rand si sa fie macelariti. Nimeni nu ii intreaba daca vor sa faca asta. Aceasta carte este dedicata acestor bravi barbati.  

 

Despre Autor

Terry Pratchett (n. 28 aprilie 1948 - d. 12 martie 2015) a fost unul dintre cei mai de succes scriitori britanici. Şi-a început cariera de jurnalist într-o zi în 1965, iar primul cadavru l-a văzut după numai trei ore de la începerea activităţii, căci la acea vreme experienţa de lucru nu era numai vorbă goală. După ce a ocupat toate posturile posibile în presa locală, s-a angajat la Regia Centrală a Energiei Electrice ca ofiţer de presă.

Această perioadă a luat sfârşit în 1987, când i-a devenit limpede că a scrie despre LUMEA DISC era mult mai plăcut decât a munci de-adevăratelea. A mai scris şi proză pentru tinerii cititori, iar din când în când a fost „acuzat” de literatură.

Terry Pratchett a locuit în Wiltshire, cu soţia sa şi cu fiica lor, Rhianna.

Considera că scrisul este cel mai bun mod de a te amuza de unul singur.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Guards! Guards!
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 320
Editura: Rao
Apariția: August 2008
ISBN: 978-973-103-675-5
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.2800

Pareri