Gândirea laterală

Gândirea laterală
130,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Creativitatea încetează, deci, a mai fi apanajul exclusiv al artiştilor, devenind un instrument practic la îndemâna oricărui doreşte să înveţe să gândească diferit. De la copiii de vârstă şcolară până la echipele manageriale de vârf, gândirea laterală le-a adus tuturor celor care au practicat-o o nouă perspectivă asupra felului în care funcţionează mintea şi o uimitoare creştere a capacităţii de a propune idei noi, de a găsi soluţii noi şi de a obţine rezultate uimitoare.

Astăzi, după apropae 40 de ani, gândirea laterală şi-a câştigat  un binemeritat loc în Dicţionarul Oxford şi o reputaţie mondială de metodă infailibilă de creştere a productivităţii şi de obţinere a unor soluţii inovatoare optime la orice problemă. O dovedesc numeroasele companii internaţionale pentru care gândirea laterală reprezintă acum cheia succesului, printre care 3M, DuPont, IBM, Intel, McDonald’s, Procter&Gamble etc., precum şi miile de şcoli din întreaga lume în care metodele gândirii laterale sunt instrumentele de predare comune.

Video despre Carte


Despre Autor

Edward de Bono este considerat autoritatea numărul unu în lume în domeniul gândirii creative şi al predării gândirii ca abilitate dobândită. Originar din Malta, Dr. Edward de Bono a studiat la St. Edward’s College, apoi a obţinut o diplomă în medicină de la Royal University of Malta. A primit o bursă la Oxford, unde a obţinut titlul de MA în psihologie şi fiziologie şi un doctorat în medicină.

Dintre cărţile sale, Curtea Veche Publishing a mai publicat: Şase pălării gânditoare (2006), Cum să avem o minte armo­nioasă (2008), Şase medalii ale valorii (2008), Cursul de gândire al lui Edward de Bono (2009).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Lateral Thinking: Creativity Step by Step
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 300
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-669-952-8
Dimensiuni: 13 × 20 cm
Greutatea: 0.2360

Pareri