Gandesti aşa cum Mănânci. Noua Alimentaţie Optimă pentru Creier

Mai multe poze

Gandesti aşa cum Mănânci. Noua Alimentaţie Optimă pentru Creier
227,00 MDL (50,89 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Gandesti asa cum mananci este un ghid clasic, practic, complet si usor de citit, menit sa ne imbunatateasca starea emotionala, sa ne fortifice memoria, sa ne ascuta mintea si sa ne rezolve problemele de sanatate mintala prin intermediul nutritiei.

Complet actualizata, noua lucrare a lui Patrick Holford include puncte noi de vedere care vor revolutiona cu siguranta modul in care priviti sanatatea mintala.

Patrick Holford, psiholog si expert in nutritie, ne dezvaluie:
modul in care grasimile esentiale, vitaminele si mineralele pot ameliora depresia si anxietatea; efectele alcoolului, stresului si exercitiilor fizice asupra sanatatii mintale; ultimele descoperiri in tratamentul autismului si al schizofreniei, precum si sfaturi pentru cei cu probleme de sanatate mintala;
cum sa folosim nutritia optima impotriva declinului memoriei si dificultatilor de invatare sau pentru prevenirea dementei.

Patrick Holford este unul dintre cei mai apreciati nutritionisti din lume. In anul 1984, a fondat Institute for Optimum Nutrition la Londra, al carui director este. De asemenea, este directorul fundatiei Food for the Brain. Este autorul a peste 20 de carti despre nutritie si sanatate.

 

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 504
Editura: All
Apariția: 2010
ISBN: 9789735718220
Greutatea: 0.4000

Pareri