Gândesc în imagini

Gândesc în imagini
259,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăria Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Descriere

Gândesc în imagini este în cele din urmă, un studiu despre identitate, atât despre „cum“, cât și despre „ce“ este una dintre cele mai înzestrate persoane cu autism. Este o carte extrem de emoționantă și fascinantă, pentru că oferă o punte între lumea noastră și a ei, permițându-ne să întrezărim un alt tip de minte.”

Oliver Sacks

Publicată inițial în anul 1995 și considerată la momentul apariției drept o privire fără precedent asupra spectrului autist, Temple Grandin scrie dintr-o perspectivă dublă, de om de știință, dar și de persoană cu autism, și ne prezintă un reportaj din ,,țara autismului”. Prezentându-ne un model revoluționar prin care analizează oamenii plecând de la patternurile lor de gândire, Grandin ,,ne arată diferențele dintre viața sa și a celor care gândesc în cuvinte”.

În această nouă ediție, Temple Grandin a scris o nouă postfață și ne prezintă cele mai recente descoperiri din studiul spectrului autist, incluzând aici noi criterii de diagnostic, noi date din cercetarea genetică și noi metode pentru tratamentul copiilor și a adulților tineri cu autism.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 474
Apariția: 2021
ISBN: 9786069504246
Dimensiuni: 20 x 13 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: