Fulgi de Iubire. Trei poveşti romantice de Crăciun

Fulgi de Iubire. Trei poveşti romantice de Crăciun
211,00 MDL (49,40 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ce au în comun o furtună de zăpadă iscată în Ajunul Crăciunului, 14 majorete vesele, un restaurant Waffle House şi un tip învelit în folie de aluminiu?
Răspuns: aceste trei poveşti romantice de Crăciun.

O furtună puternică de zăpadă aduce dragostea în vieţile a trei adolescenţi: o fată al cărei tren s-a înzăpezit, un băiat ce înfruntă viscolul pentru a se întâlni cu prietenii săi, o altă fată cu inima frântă ce-şi vopseşte părul în roz şi visează să fie îngerul cuiva.

Trei dintre cei mai cunoscuţi autori americani de literatură pentru adolescenţi – John Green, Maureen Johnson şi Lauren Myracle – şi-au unit forţele pentru a scrie poveşti pline de aventură, umor, romantism şi duioşie, ale căror fire se împletesc inteligent la final, într-o carte numai bună de citit la gura sobei.


Recenzii


 

„În aceste poveşti tandre, ingenios întreţesute, iubirea pluteşte printre fulgi de nea, beteală şi cadouri de Crăciun!” -- School Library Journal
 
„Umor, romantism şi personaje puternice – toate dau forţă acestui efort narativ.” -- Kirkus Reviews
 

Despre AutorJohn Green
s-a născut la 24 august 1977. Cărţile sale au fost publicate în peste douăzeci de limbi şi figurează constant în topul celor mai bine vândute titluri al publicaţiei New York Times.

Căutând-o pe Alaska, romanul de debut al lui John Green, i-a adus autorului premiul Michael L. Printz acordat de American Library Association şi nominalizarea la Los Angeles Times Book Prize.

Foarte activ şi pe platformele virtuale, John Green a creat, împreună cu fratele său, Brotherhood 2.0, cel mai popular proiect video online, accesat pe YouTube de peste 30 de milioane de fani Nerdfighter din întreaga lume - www.youtube.com/vlogbrothers.

  Urmărește autorul pe Twitter: @realjohngreen Tumblr: fishingboatproceeds.tumblr.com sau online johngreenbooks.com 

Detaliile Produsului

Titlu Original: Let It Snow. Three Holiday Romances
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Trei
Apariția: Decembrie 2014
ISBN: 978-606-719-188-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.2520

Pareri

Bestseller.md îți mai recomandă: