Frumuseţe de Vânzare

Mai multe poze

Frumuseţe de Vânzare
199,00 MDL (46,71 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cu scriitura ei de un comic stralucitor si inclinatia catre satira sociala, Candace Bushnell a schimbat pentru totdeauna modul cum sunt percepute New York-ul, prietenia dintre femei si dragostea pentru o pereche de pantofi buni.

Acum, cu Frumusete de vanzare, Bushnell ne aduce o alta comedie de moravuri, in stilul bine consacrat. Eroina zilelor noastre, Janey Wilcox, este un model ale carei asteptari deseori ii depasesc posibilitatile si careia succesul recent obtinut i s-a urcat la cap.

Urmarind aventurile lui Janey, Bushnell ne atrage in lumea aparent stralucitoare a masinilor de o suta de mii de dolari, a jucatorilor de polo bine facuti, a mogulilor de presa, a apartamentelor de pe Fifth Avenue si a relatiilor ale caror scopuri pot fi ghicite numai de cunoscatori. Insa tocmai cand Janey patrunde in aceasta lume cu prea multi bani si prea putina morala, forte nevazute conspira sa o excluda, obligand-o sa reconsidere dragostea si prietenia - si cat de departe este dispusa sa mearga pentru propriile vise.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 608
Editura: Rao
Apariția: Aprilie 2010
ISBN: 978-973-54-2165-6
Dimensiuni: 11 x 18 cm
Greutatea: 0.5200

Pareri