Frumoasa Trădătoare

Mai multe poze

Frumoasa Trădătoare
97,00 MDL (24,37 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Uneori, capitularea este cea mai dulce răzbunare...

Scoția, 1885. O societate secretă, intitulată Domus, luptă prin toate mijloacele pentru independența provinciei, fără a se da înapoi chiar de la a pune la cale asasinarea reginei Victoria. Alex Hepburn, un agent al Serviciilor Secrete provenit dintr-o veche familie scoțiană în care darul clarviziunii se transmite din generație în generație, este însărcinat cu protejarea suveranei.

Dejucarea unui complot îl aduce față în față cu o tânără impetuoasă și enigmatică, Mahri Scot, de a cărei loialitate nu poate fi sigur. Deși împiedică asasinarea suveranei la castelul Balmoral, Mahri este totodată membră a grupării Demos, pe care Alex a jurat să o distrugă. Întâlnirea lor are ca urmare declanșarea unor evenimente pe care nici unul nu le prevăzuse.

Alex trebuie să descopere cine este cu adevărat Mahri. Afecțiunea pe care aceasta i-o arată este sinceră sau parte a unui plan pentru a-i adormi bănuielile? Și ce legătură are cu Profesorul, conducătorul din umbră al organizației Domus?

„Spionaj, crimă, dragoste – Elizabeth Thornton reunește toate ingredientele unei povești pline de suspans, mister și pasiune.“--  Romantic Times

Despre Autor

Elizabeth Thornton este autoarea a peste 25 de romane de dragoste, care au fost nominalizate și au primit premii de excepție în domeniu, fiind traduse în peste 15 limbi. Șapte dintre cărțile sale au ajuns pe lista titlurilor finaliste pentru Premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 306
Editura: Litera
Apariția: Mai 2014
ISBN: 978-606-686-715-3
Dimensiuni: 14 x 21 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri