Frontiera Invizibilă

Frontiera Invizibilă
204,00 MDL (47,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Traducere din limba catalana de Marius‑Adrian Hazaparu.
 
In 2014, Kilian Jornet a fost desemnat Adventurer of the Year de cititorii revistei National Geographic
 
Dupa succesul international al volumului sau Sa alergi sau sa mori, Kilian Jornet revine cu o noua carte, insufletitoare, profunda, sincera, in care isi impartaseste atractia pentru cele mai spectaculoase culmi si cele mai nebunesti provocari. Dincolo de povestirile palpitante din expeditiile intreprinse pe cei mai inalti masivi din lume, sportivul iberic realizeaza si o adevarata introspectie asupra propriilor trairi, scotind in evidenta nevoia de singuratate, predilectia pentru risc si situatii periculoase ori pasiunea sa pentru munte.
 
Cu un stil surprinzator si vorbindu-ne despre realitatea uneori extrem de dura a performantelor sale, Jornet exprima si mai bine complexitatea propriei personalitati. O carte intensa si plina de emotie, asteptata de un public numeros.
 
Din cuprins:
Deasupra norilor • Sub soare • Thomas • Tu • Kathmandu • Drumul spre munti • Mostenirea • Kianjin • Jolly Roger • Viata • Intoarcerea

 

Despre AutorKilian Jornet este campion mondial la ultrarunning si schi‑alpinism. Nascut in 1987 in Catalonia, a crescut in umbra Pirineilor spanioli. La virsta de cinci ani a urcat Aneto, cel mai inalt virf din Pirinei. Dintre numeroasele lui realizari: cvadruplu campion al circuitului Skyrunner World Series din Europa, a cistigat de trei ori istovitoarea competitie Ultra‑Trail du Mont‑Blanc, iar in 2011 a cistigat cea mai veche cursa de 100 de mile din lume, Western States Endurance Run, din Sierra Nevada (California).

A stabilit recorduri de viteza pe mai multe trasee montane din intreaga lume, inclusiv in Kilimanjaro, cel mai inalt virf din Africa. In prezent pregateste un proiect pe termen lung care combina schi‑alpinismul si alergarea si care va include atingerea unor recorduri de viteza pe cele mai inalte virfuri din lume, printre care Aconcagua, Denali si Everest.

In 2014, in urma votului a mai bine de 75 de mii de cititori ai revistei National Geographic, a fost desemnat People’s Choice Adventurer of the Year. De acelasi autor, la Editura Polirom a aparut Sa alergi sau sa mori. Jurnalul unui campion (2014).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Polirom
Apariția: Octombrie 2014
ISBN: 978-973-46-4807-8
Dimensiuni: 13,5 x 20 cm
Greutatea: 0.2500

Pareri