Frecvența. Puterea Vibrației Personale

Frecvența. Puterea Vibrației Personale
156,00 MDL (34,98 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Stiinta ne-a invatat de mult timp sa nu ne bazam decat pe ceea ce putem vedea si atinge. De aceea, de multe ori noi uitam ca spiritul, gandurile, emotiile si corpul nostru sunt alcatuite din energie. Tot ceea ce exista vibreaza. Mai mult, fiecare om are o vibratie personala care ii spune lumii exterioare cine este el si care il ajuta sa isi modeleze propria realitate.

In cartea Frecventa, Penney Peirce te invata cum sa iti percepi aceasta vibratie personala si cum sa lucrezi in mod intentionat cu ea pentru a-ti transforma viata. Daca vei invata sa iti descoperi „frecventa de baza“  adica vibratia personala cea mai inalta si cea mai naturala, cea care corespunde sufletului tau tu iti vei putea maximiza luciditatea, iti vei minimiza conflictele si vei descoperi in tine noi talente si capacitati.

Trezirea la noua realitate pe care o scoate la lumina frecventa din ce in ce mai inalta a realitatii terestre te va ajuta sa iti imbunatatesti dramatic relatiile, sa gasesti solutii creatoare pentru problemele cu care te confrunti si sa iti materializezi o viata care contine tot ceea ce iti doresti.

Cartea Frecventa te invata cum sa iti gestionezi „starea“ energetica astfel incat sa iti implinesti destinul si sa te bucuri de viata minunata pentru care ai fost creat.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 331
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Septembrie 2012
ISBN: 978-606-8080-95-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri