Francmasoneria. Simboluri, Secrete, Semnificaţie

Francmasoneria. Simboluri, Secrete, Semnificaţie
462,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cu vechile ei ritualuri, secretele bine pazite, simbolurile si surprinzatoarele ei insemne, francmasoneria a fascinat dintotdeauna - dar misterul de care s-a inconjurat i-a conferit o aura de mit, adesea greu de patruns.

Inspirandu-se din cele mai importante colectii de obiecte masonice ale lumii si incluzand multe materiale publicate in premiera, aceasta carte ofera o imagine accesibila si captivanta a organizatiei. Ea prezinta originile si istoria Ordinului, teoria din spatele ritualurilor diferitelor grade, evolutia relatiei dintre francmasonerie si societate (inclusiv rolul femeilor in grupare si reactiile impotriva masoneriei), si, in final, realizeaza o trecere in revista a celor mai influenti membri.

Privirea de ansamblu este completata de o expunere exhaustiva a gradelor inalte si a organizatiilor afiliate in intreaga lume, inclusiv Sf. Arc Regal, masoneria Marcii, Ordinul Masonic al Cavalerilor Templieri, Ritul Scotian Antic Acceptat si Ritul de York. Cu ajutorul unor impresionante ilustratii color si al unor analize profunde oferite de un membru vechi al francmasoneriei, volumul separa faptele reale de fictiune si ne dezvaluie mistere noi, fundamentale.

O carte fundamentala, cu o bogata colectie de simboluri si insemne masonice prezentate in 386 de ilustratii dintre care 327 color.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 380
Editura: Rao
Apariția: 2009
ISBN: 978-973-71-7078-1
Dimensiuni: 15,4 x 21 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri