Franceza pentru Canada. Dosarul de Emigrare. Pregătirea Interviului. Teste de Evaluare Contine CD

Mai multe poze

Franceza pentru Canada. Dosarul de Emigrare. Pregătirea Interviului. Teste de Evaluare Contine CD
277,00 MDL (69,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Doriti sa emigrati in Quebec? Franceza pentru Canada este un ghid util care va va ajuta in demersurile dumneavoastra: veti gasi aici toate informatiile necesare pentru pregatirea dosarului, sfaturi practice legate de desfasurarea interviului si teste de limba franceza asemanatoare celor din examenele oficiale.

Exercitiile de intelegere orala se regasesc pe CD, in lectura unor persoane cu pronuntii diferite, pentru a va obisnui cu diversele accente, iar rezolvarile exercitiilor prezente la sfârsitul fiecarei probe va permit sa va autoevaluati cu precizie. Lucrarea contine, de asemenea, un mic dictionar de termeni specifici francezei din Québec, precum si indicatii cu privire la numarul de ore de limba franceza pe care trebuie sa le efectuati pentru a sustine cu succes interviul.

Cuprins: Despre Canada şi Quebec: geografie, istorie, societate, piata muncii • Experienta isi spune cuvintul: cum v-ati pregatit pt. interviu? • Descrierea nivelului B2 de competenta lingvistica, conform Cadrului European Comun de Referinta • Pregatirea interviului • Mic dictionar de termeni

Despre Autor

Mira-Maria Cucinschi este profesoara de limba franceza la Liceul „M. Eminescu” si desfasoara o intensa activitate in cadrul Centrului Cultural Francez din Iasi.A urmat numeroase stagii de perfectionare in Franta si in Romania.

La Editura Polirom a publicat Examenele DELF/DALF, nivelurile A si B (in colaborare, 2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 232
Editura: Polirom
Apariția: 2007
ISBN: 978-973-46-0756-3
Dimensiuni: 16 x 23,5 cm
Greutatea: 0.3300

Pareri