Four. O antologie Divergent

Four. O antologie Divergent

Preț de Listă: 231,00 MDL

Preț: 161,00 MDL

Economisești: 70,00 MDL (30%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

O singura alegere  - Il salveaza de trecutul sau 

O singura alegere - Ii marcheaza viitorul 

O singura alegere - Scoate la iveala primejdiile 

O singura alegere - Il schimba pentru totdeauna 

O singura alegere - Il va elibera

Cu doi ani înainte ca Tris Prior să facă alegerea care avea să-i schimbe viaţa, fiul de şaisprezece ani al liderului Abnegaţiei a trecut prin acelaşi lucru. Transferul lui Tobias către Neînfricare reprezintă şansa de a o lua de la capăt. Aici, el nu va fi strigat pe numele dat de părinţi. Aici, el nu va permite ca teama să îl transforme într-un copil înspăimântat. Proaspăt botezat „Four”, el află în timpul iniţierii că va izbândi în Neînfricare. Însă iniţierea este doar începutul, iar Four trebuie să-şi revendice locul în ierarhia Neînfricaţilor.

Deciziile lui îi vor afecta pe viitorii novici şi vor scoate la iveală secrete care ar putea să-i pună în primejdie propriul viitor – şi viitorul întregului sistem de facţiuni. Doi ani mai târziu, Four este pregătit să acţioneze, dar cursul lucrurilor este încă neclar. Totuşi, prima novice care sare în plasă ar putea schimba totul. Alături de ea, calea de a salva lumea ar putea deveni limpede. Alături de ea, el ar putea fi din nou Tobias.  

Veronica Roth completează seria DIVERGENT cu un volum adiacent palpitant, relatat din perspectiva îndrăgitului şi celebrului personaj Tobias. Cele patru povestiri incluse în această ediţie – TRANSFERATUL, NOVICELE, FIUL şi TRĂDĂTORUL –, alături de trei scene inedite, oferă cititorilor o privire electrizantă asupra trecutului şi sentimentelor lui Tobias, pregătind totodată terenul către saga trilogiei DIVERGENT

Veronica Roth a absolvit Northwestern University, cu o specializare în creative writing. În anii studenţiei, prefera adeseori să lucreze la povestea care avea să devină divergent în loc să-şi facă temele. A fost într-adevăr o alegere care i-a transformat destinul. 

În prezent, locuieşte în apropiere de Chicago şi îşi dedică tot timpul scrisului. Divergent este primul ei roman. 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Four
Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 480
Editura: Leda
Apariția: Mai 2015
ISBN: 978-606-8723-07-5
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4400

Pareri