Forța Gândirii Pozitive. Ediția a II-a

Forța Gândirii Pozitive. Ediția a II-a

Preț de Listă: 203,00 MDL

Preț: 162,00 MDL

Economisești: 41,00 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Bestseller Internațional

Potrivit Desmoinesregister.com, cartea ”The Power of Positive Thinking” a fost vândută în peste 21 de milioane de exemplare în întreaga lume. Cartea s-a aflat pe parcursul a 186 de săptămâni consecutive în lista de bestselleruri New York Times.

Scopul acestei carti este unul simplu si direct. Nu emite pretentii la o calitate literara exceptionala, nici nu cauta sa faca dovada eruditiei mele iesite din comun. E vorba, pur si simplu, de un ghid practic care va incurajeaza la actiune in scopul autoperfectionarii.

Am scris propunandu-mi un singur obiectiv: sa imi ajut cititorii sa traiasca o viata fericita, plina de satisfactii si impliniri; ea reprezinta efortul meu de a impartasi experienta spirituala cu ceilalti, caci, daca m-a ajutat pe mine, sunt convins ca poate fi de folos si altora. Am scris aceasta carte si dintr-o intelegere profunda pentru durerea, greutatile si lupta care ne caracterizeaza existenta. Ea ne invata sa cultivam pacea sufleteasca, nu ca pe o evadare din viata pe taramul unei linisti protectoare, ci ca pe un centru al puterii din care se naste o energie nestavilita, ce ne va ajuta sa ne traim viata personala si sociala intr-un mod contructiv.

Citind-o, veti invata sa ganditi pozitiv, fara a va stabili ca unic tel gloria, averea sau puterea, ci avand in vedere punerea in practica a credintei pentru a trece peste infrangeri si a va conduce viata in spiritul unor valori creatoare autentice.

Veti invata sa va conduceti dupa reguli stricte de disciplina, care ii vor oferi satisfactii deosebite celui care isi va invinge propriile limite si va depasi obstacolele vietii. -- Norman Vincent Peale

Din Cuprins: Ai încredere în forțele proprii! •  O minte liniștită generează forță • Cere și obține ce e mai bun • Nu cred în înfrângere • Cum să scapi de griji • Puterea de a rezolva problemele personale • Cum să îi faci pe oameni să te placă

Despre Autoare

Norman Vincent Peale (1898–1993) a fost un autor de cărți motivaționale și creatorul teoriei gândirii pozitive, A fost un reputat orator specializat în probleme motivaţionale, cunoscut în lumea întreagă sub numele de „Predicatorul de milioane“.

Activitatea lui s-a întins pe şase decenii incluzând o perioadă de cincizeci şi doi de ani ca pastor principal la Biserica Marble Collegiate din New York.  

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Power of Positive Thinking. 35th Anniversary Edition
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 328
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-669-944-3
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3800

Pareri