Formule de Succes pentru Următorul Deceniu

Formule de Succes pentru Următorul Deceniu
492,00 MDL (110,31 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cum de au reusit unele companii, chiar de dimensiuni mici si mijlocii, sa evite vartejul crizei economice globale, care a inghitit giganti din toate industriile? Ce strategii si formule au adoptat incat sa dejoace calculele hartiei si sa inainteze contra curentului, obtinand rate ridicate de crestere si profitabilitate?

Cartea de fata demonstreaza, cu numeroase exemple, din Romania si din regiune, dar si de la nivel mondial, ca secretul succesului se afla in aplicarea unor strategii bine definite. invingatorii crizei nu sunt neaparat companiile mari, ci cele care s-au incadrat ferm intr-unul din cele patru profiluri analizate in volum: Industry Shark, Regional Hero, Local Specialist sau International Champion. Acestia vor avea castig de cauza si pe termen lung, intr-o competitie tot mai dura si intr-un proces de concentrare economica tot mai accentuat.

Studiile de caz de pe piata locala au fost realizate de parteneri si experti din cadrul PwC Romania si au abordat sectoare economice variate: financiar-bancar, asigurari, auto, energie, farmaceutic, retail, produse alimentare, telecomunicatii si utilitati. Printre companiile analizate se numara: BRD - Groupe Société Générale, Vienna Insurance Group, Dacia - Groupe Renault, Romtelecom, Vodafone, Labormed, GDF Suez Energy, CEZ, Caroli Foods.

Este o carte esentiala pentru liderii de business din Romania, care au de-acum la dispozitie un manual de strategii invingatoare si care pot intelege mai bine tendintele de concentrare ale industriilor in care activeaza.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 536
Editura: Publica
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-1931-74-6
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri