Formula Succesului. Marele Secret al unei Vieți Trăite Într-o Împlinire Totală

Formula Succesului. Marele Secret al unei Vieți Trăite Într-o Împlinire Totală
96,00 MDL (21,52 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Curiozitatea ei innascuta a facut-o sa citeasca nenumarate carti din literatura dezvoltarii personale si sa participe la un mare numar de conferinte si seminare. A integrat astfel in viata ei sfaturile a zeci de oameni de mare succes, fiecare cu propriile sale idei legate de secretul suprem al fericirii si al implinirii personale.

La fel ca atatia alti oameni care cauta sensul vietii, Peggy a cautat multa vreme in afara ei aceasta semnificatie. Desi a invatat foarte multe lucruri utile si a reusit intr-adevar sa isi creeze o viata mai buna prin aplicarea intelepciunii altor oameni, ea nu a gasit adevarata fericire. Intr-un tarziu, ea si-a dat seama in ce consta secretul fericirii si al implinirii… si a inteles ca acesta rezida inauntrul ei!

In aceasta carte fascinanta, Peggy ne impartaseste lectiile pe care le-a invatat de-a lungul calatoriei sale catre descoperirea de sine. Daca o vei citi, vei invata cum iti poti indeplini propriile tale vise!

Intentia lui Peggy este de a te ajuta sa te trezesti si sa iti descoperi capacitatea innascuta de a-ti crea propria formula a prosperitatii, a fericirii si a succesului personal

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 195
Editura: Adevăr Divin
Apariția: Octombrie 2011
ISBN: 978-606-8080-72-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri