Foamea Ucigaşă. Bulimia şi Anorexia. Doua Povestiri Adevărate

Foamea Ucigaşă. Bulimia şi Anorexia. Doua Povestiri Adevărate
124,00 MDL (27,80 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Aceasta carte s-a nascut din experienta autobiografica a Giannei Schelotto. Datorita relatiei cu mama sa, care ii impunea un regim alimentar, autoarea a reusit sa se apropie de toate femeile care sufera din cauza unei relatii alterate cu mancarea sau cu mamele lor.

Cartea cuprinde doua povesti de viata, mai mult sau mai putin reale, in care se regasesc mii de femei. Sunt infatisate sentimente de neputinta si de revolta in fata bulimiei si anorexiei, doua boli care lovesc din ce in ce mai multe femei.

Gianna Schelotto (n. 1939) este scriitoare, jurnalista si psihoterapeuta italiana. A studiat comportamentul uman, publicand mai multe carti pe aceasta tema. Colaboreaza cu diverse ziare si reviste, inclusiv Corriere della Serra si Donna Moderna, pastrand o relatie stransa cu cititoarele sale. Este implicata si in emisiuni de radio si televiziune, cu teme apropiate activitatii sale de terapeut.

Printre cele mai recente carti ale sale se numara: Noi due sconosciuti (2011), E io tra di voi. Le amanti e le loro illusioni (2008), Ti ricordi papa? Padri e figlie un rapporto enigmatico (2006).

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 176
Editura: All
Apariția: 2012
ISBN: 978-606-587-020-8
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri