Fluturi. Volumul 1 (LIVRARE: 7 ZILE)

Fluturi. Volumul 1 (LIVRARE: 7 ZILE)
135,00 MDL

Disponibilitate: Stoc Limitat

Livrare prin Curier
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Librăriile Bestseller din or. Chișinău:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă GEMENI et. 1 bd. Ștefan cel Mare 136 068-455-811 Stoc limitat
Vezi pe hartă TORO CENTER et 1 str. Pantelimon Halippa 6 069-824-124 Stoc limitat
Vezi pe hartă CENTRU str. Pușkin 35 068-799-033 Stoc limitat
Vezi pe hartă BUIUCANI str. Nicolae Costin 56 (inters. str. Liviu Deleanu) 068-521-201 Stoc limitat
Vezi pe hartă BOTANICA Jumbo et 1 bd. Decebal 23/1 060-211-443 Stoc limitat
Vezi pe hartă CIOCANA bd. Mircea cel Bătrân 32 069-930-499 Stoc limitat
Vezi pe hartă TELECENTRU str. Drumul Viilor 36/1 069-003-400 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Cricova:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Chișinăului 80 068-422-447 Stoc limitat

Librăria Bestseller din or. Ialoveni:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă str. Alexandru cel Bun 30 nr.2 (lângă Linella și Brodețchi) 060-888-964 Stoc limitat

Descriere

Cartea Irinei Binder te ajută să descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc și mor. Mai mult, ei asistă la propria lor naștere și își trăiesc viața, ca să asiste chiar și la propria moarte.

Au parte de iubiri stinghere care ofilesc și viseaza pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse.

Este una din acele cărți care te fac să pătrunzi cu pași timizi și mici, în lumea și în sufletul celui care le-a scris.

Fluturi este o invitație în universul unui suflet.

 

Din Partea Autoarei

”Se spune că, atunci când citeşti unele cărţi, nu poţi sau nu ştii cum să vezi şi să treci dincolo de coperţi, dincolo de aparenţe, dincolo de cuvinte. Unele cărţi sunt aşa, iar altele sunt altfel. Sunt cărţi care te fac să pătrunzi cu paşi timizi şi mici, în lumea şi în sufletul celui care le-a scris. Iar cartea Fluturi este o invitaţie în universul unui suflet. Povestea începe oarecum timid, ca să continue cu paşi grăbiţi şi să sfârşească printr-o avalanşă, aparent haotică, a tot ceea ce înseamnă şi poate aduce iubirea în viaţa unui om: fluturii iubirii, fericire fără margini, lacrimi şi amărăciune, dezamăgire şi resemnare.

Citind cartea, descoperi magia fluturilor, care într-o singură zi se nasc, iubesc şi mor. Ei asistă la propria lor naştere şi îşi trăiesc viaţa, ca să asiste chiar şi la propria moarte. Au parte de iubiri stinghere care ofilesc şi visează pe flori străine, deseori nesărutate, făcându-le să vibreze a goluri neplânse, a doruri neînvinse. Fluturii iubirii ating pe oricine găsesc frumos. Ei surprind întreaga esenţă a lumii, în dorul dintre două bătăi de aripi. Se bucură alungând şi respirând doruri nebune, şoptind la fiecare deschidere de aripi, iubire.

Iubirea face ca, în timp, măştile oamenilor să cadă, pentru că prea puţini sunt cei care, odată dezveliţi de măşti, mai pot privi printre şi spre iluziile vinovate pe care le-au creat sau păstrat şi să topească lacrimi, prin sărutări fierbinţi, cu care să alunge toate umbrele vieţii.

Citind cartea Fluturi, te bucuri de un univers plin de emoţii şi te regăseşti în fiecare zbucium. Iar la finalul poveştii, te bucuri că Fluturi nu este doar o poveste, regăsind părţi din sufletul tău ascunse acolo, între pagini. La sfârşit, te bucuri, zâmbeşti şi mulţumeşti pentru tot: că ai cunoscut şi trăit iubirea cu toţi fluturii şi cu toate lacrimile ei, că ai avut parte de prietenii adevărate şi sincere, că ai crescut printre cei mai minunaţi şi delicaţi oameni, că te-ai pierdut ca să te regăseşti, pentru că toate au un rost şi pentru că nimic nu este întâmplător...

Cititorilor mei, cu multă dragoste!” -- Irina Binder

Video despre Carte


Recenzii

"Ce a insemnat pentru mine cartea Fluturi, volumul 1 si 2?

A insemnat foarte mult si a venit in momentul potrivit in viata mea, pentru a-mi imbratisa sufletul cu tot ceea ce a fost scris in aceasta carte.

De mult imi doream sa citesc o carte scrisa din tot sufletul autorului, o carte cu aripi, o carte cu suflet, o carte cu suspans, o carte plina de lucruri si de intamplari neasteptate, o carte cu sfaturi, cu meditatii si intrebari pe care ni le punem fiecare dintre noi, mai mult decat atat o oglinda in care, uneori, cititorul se poate observa , o carte deosebita!

Imi amintesc ca am intalnit-o pe Irina B pe facebook, unde mi-a atras atentia cu textele lungi pe care le scria si pozele frumoase ce le alatura postarilor sale de pe pagina Insomnii, si de la blogul acesteia.

Mi-am dat seama atunci, de felul in care se exprima, ca este un suflet cald si bun, ce isi doreste sa ii bucure pe cei din jur cu zambetul si optimismul ei. I-am urmat notificarile si postarile, intre timp se intamplase modificari prin facebook si nu mai primeam notificarile, m-am abonat iar si atunci am vazut ca déjà se lansase cartea Fluturi. Fluturii sunt pentru mine cele mai minunate fapturi, iubesc fluturi si mai ales iubesc felul prin care trec fluturi prin viata, ajung sa se metamorfozeze sa isi schimbe culoarea si sa se inalte catre cer, mirosind fiecare floare si bucurandu-se de fiecare lucru frumos." -- Luna Popescu, http://cuvintearanjate.wordpress.com/

Despre Autoare

Irina Binder este o tânără scriitoare din România. Recent, aceasta și-a publicat primele două volume ale romanului „Fluturi”, iar blogul ei, ”Insomnii”, este de-a dreptul asaltat de cititori. Irina spune că acesta a atins și limita de 20 de mii de accesări pe zi.

Dar pentru cei ce caută un „colțișor” unde se pot regăsi, relaxa și medita pe vastele orizonturi ale internetului, Irina Binder nu mai are nevoie de lungi prezentări, pentru că este deja foarte cunoscută.

"Sunt doar un om care scrie. Nu știu ce calități definesc un scriitor, dar nu aș îndrăzni să spun despre mine că sunt scriitoare, chiar dacă am publicat o carte care a ajuns foarte îndrăgită și apreciată." -- http://pentruea.md

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 275
Brand: For you
Apariția: 2013
ISBN: 978-606-639-023
Dimensiuni: 14 x 20,1 cm
Greutatea: 0.2560

Pareri

Părerile Clienților 3 item(s)

o carte care ma inspira....
o carte care o citesc exact acuma...o carte care ma inspira....o carte extrem de interesanta, care se citeste intr-o rasuflare...rasuflare- plina de emotii si sentimente
Evaluarea
Parerea lui Ina / (Plasată la data 12.12.2013)
FASCINANT
AM CITI ACUMA VOLUMUL 1,NU VAD ORA SAL INCEP SI PE 2....E FASCINANT,TOCMAI SI LACRIMI MIAU VENIT...COMPLIMENTI IRINA
Evaluarea
Parerea lui MIHAELA CHELTUITOR / (Plasată la data 27.11.2013)
O carte exceptionala
O carte exceptionala scisa de o persoana minunata.Am asteptat un an ca sa apara pe Bestseller.md,si cum a aparut,in aceeiasi zi am si comandat-o.Multumesc bestseller din suflet ca mi-ati livrat-o chiar de ziua mea.cel mai frumos cadou.Multumesc din suflet
Evaluarea
Parerea lui Cristina Gureu / (Plasată la data 11.11.2013)

Bestseller.md îți mai recomandă: