Fluturele de hârtie

Fluturele de hârtie
45,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Volumul 2 din Seria Mei Wang

Intr-o societate care nu si-a rezolvat probleme cu trecutul, aflarea adevarului este o afacere riscanta.

Dupa sapte ani de munca fortata prizonierul 3424, considerat reeducat, este eliberat din lagar. Dar tanarul Lin, unul dintre studentii condamnati in urma masacrului din piata Tiananmen, este un om „schimbat” in mai multe feluri. Bantuit de amintirile anilor de detentie si ale evenimentelor care l-au adus acolo, se indreapta spre Beijing pentru a infrunta demonii trecutului o data pentru totdeauna.

In inima capitalei, Mei Wang incearca sa faca fata atat indatoririlor familiale, cat si provocarilor aduse de conducerea unei agentii de investigatii intr-o tara in care detectivii particulari sunt in afara legii. Dar cand superba Kaili dispare, domnul Peng, presedintele casei de discuri pentru care cantareata lucra, ii face lui Mei o oferta pe care nu o poate refuza.

Investigatia o poarta din lumea stralucitoare si bogata din centrul Beijingului modern, pana la superstitiile si cutumele batranelor alei de la marginea orasului. Urmarind indiciile oferite de fragilul fluture de hartie descoperit in apartamentul lui Kaili, Mei se apropie nu doar de rezolvarea cazului, ci si de confruntarea cu demonii propriului sau trecut.

Biografie

Diane Wei Liang s-a nascut la Beijing. Si-a petrecut o parte a copilariei, impreuna cu parintii, intr-un lagar de munca dintr-o regiune indepartata a Chinei. In timp ce era studenta la Universitatea Peking in anii ’80, Diane Wei Liang a participat la Miscarea studenteasca pro-democratie si la revoltele din Piata Tiananmen. Diane Wei Liang si-a luat diploma in domeniul Administratie si Afaceri la Carnegie Mellon University si este profesor de management in SUA si Marea Britanie de peste zece ani.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: The Paper Butterfly
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-34-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri