Flashforward

Flashforward
202,00 MDL (45,29 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Descrierea Cărții

Ce ai face daca ai putea zari o frantura din propriul viitor? Ai incerca sa schimbi lucrurile sau ai accepta ideea ca viitorul nu poate fi transformat si l-ai lua ca atare? In Flashforward, o echipa de fizicieni care ravnesc la premiul Nobel conduc un experiment stiinţific care pune in miscare o energie de proporţii inimaginabile.

Intr-o clipa, omenirea este proiectata inainte cu douazeci si unu de ani, putandu-se astfel experimenta cateva minute din viitor. Ce se intampla insa cu trupurile si minţile locuitorilor planetei in acest interval si, mai ales, dupa, cand lumea se retrezeste si se confrunta cu un nou cosmar?

Recenzii

„Sa fie oare Sawyer raspunsul Canadei la Michael Crichton? Foarte posibil, da.” – The Montreal Gazette

„Un scriitor incitant, elegant, Sawyer scrie cu verva si mareţia stiinţifica a lui Arthur C. Clarke si cu nota umana a lui Isaac Asimov.” – Quill & Quire

„O excelență călătorie filozofică…” – Publishers Weekly

Despre Autor

Robert J. Sawyer - nascut in 1960 la Ottawa este un reputat scriitor de literatura SF, autor de romane si povestiri publicate in numeroase antologii si reviste, precum Analog Science Fiction and Fact, Amazing Stories, On Spec, Nature).

A castigat patruzeci si unu de premii nationale si internationale, dintre care se disting prestigioasele Nebula Award si Hugo Award.

In prezent, traieste la Mississauga, in Canada.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 416
Editura: Leda
Apariția: 2011
ISBN: 978-973-102-371-7
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri