Flăcările Iadului

Mai multe poze

Flăcările Iadului

Preț de Listă: 306,00 MDL (71,63 RON)

Preț: 153,00 MDL (35,82 RON)

Economisești: 153,00 MDL (35,82 RON) (50%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Douglas Preston şi Lincoln Child continuă seria misterelor rezolvate de agentul special Pendergast, secondat - pentru a treia oară, după aventurile din Relicva şi Relicvariul - de poliţistul Vincent D'Agosta. Acest avatar modern al cuplului Sherlock Holmes - Watson se implică în anchetarea straniei omucideri a lui Jeremy Grove, un critic de artă al cărui trup neînsufleţit, mistuit în adevăratul sens al cuvântului de un foc interior, este descoperit în propria locuinţă îmbâcsită de miros de pucioasă, alături de misterioasa amprentă a unei copite despicate.

O a doua crimă similară o alătură taberei anchetatorilor pe Laura Hayward, vechea noastră cunoştinţă din Relicvariul, acum căpitan de poliţie.

Şi lucrurile se complică din ce în ce mai mult, acţiunea se divide pe mai multe planuri - D'Agosta se îndrăgosteşte, în acţiune intervin un ucigaş plătit, un ziarist ambiţios, un savant care găseşte un model matematic al dezastrelor abătute asupra oraşelor depravate ale lumii şi un predicator schizofrenic, iar investigaţia se mută din New York în vechile castele ale Italiei, un cadru ideal pentru loviturile de teatru care abundă, ţinând cititorul cu sufletul la gură.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 672
Editura: Rao
Apariția: Octombrie 2010
ISBN: 9786069267745
Dimensiuni: 13,2 x 20,6 cm
Greutatea: 1.1500

Pareri