Flacăra Iubirii

Flacăra Iubirii
183,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Julia Bishop, născută şi crescută în New York, îşi va petrece vara în Montana, oferind consiliere pentru adolescenţii cu probleme. Însă ceea ce Julia nu ştie este că această experienţă îi va schimba viaţa.

Îndrăgostită până peste urechi de pompierul paraşutist şi muzicianul Ed Tully, abia aşteaptă să îşi petreacă weekendurile cu el în Misoula. Dar o relaţie foarte puternică se formează pe neaşteptate între ea şi prietenul cel mai bun al lui Ed, Connor Ford.

Fermier din Montana şi pompier la rândul său, lui Connor îi place să lupte cu flăcările pe cât de mult iubeşte fotografia. Însă, aproape imediat după ce o cunoaşte, ajunge să o iubească pe Julia şi mai mult. Legăturile dintre cei trei devin din ce în ce mai puternice şi mai complicate, însă focul care le ameninţă viaţa îi va schimba pentru totdeauna.

Despre Autor

Nicholas Evans s-a nascut in 1950 la Worcestershire, Anglia. Dupa ce a studiat dreptul si jurnalismul la Oxford, Nicholas Evans a fost reporter la Evening Chronicle si producator de televiziune cand a realizat o serie de documentare despre scriitori, pictori si regizori celebri, multe dintre acestea primind premii internationale.

In 1993 a inceput sa scrie The Horse Whisperer, romanul care in 1995 va deveni bestseller in peste douazeci de tari si care, trei ani mai tarziu, va fi adaptat cinematografic de Robert Redford.

A mai scris romanele The Loop (1998), The Smoke Jumper (2001) si Vieti Incercate (2005).

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: -
Titlu în Traducere: N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 268
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-92-5
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri