Fiziologie medicala (LIVRARE: 7 ZILE)

Fiziologie medicala (LIVRARE: 7 ZILE)
3.861,00 MDL

Disponibilitate: La comandă

Livrare în decurs de 7 zile!

Descriere

Pentru o intelegere amanuntita a fiziologiei umane – de la molecule la sisteme – va recomandam ultima editie a tratatului Fiziologie Medicala. Aceasta lucrare este recunoscuta pentru informatii amanuntite, nemaiintalnite in alta carte, oferind studentilor o temelie solida pentru un viitor in medicina sau domenii conexe. Conceptele complexe sunt prezentate intr-un format clar, concis si organizat logic pentru a facilita intelegerea si fixarea notiunilor.

• Varianta electronica contine Notele marcate in text cu simbolul precum si referintele bibliografice.
• Un numar crescut de corelatii clinice ofera o mai buna descriere si intelegere a aplicatiilor practice a fiziologiei in medicina.
• Reliefeaza noile descoperiri in procesele moleculare si celulare, cum ar fi rolul epigeneticii, necroptozisului si canalelor ionice in procesele fiziologice, pentru o intelegere profunda asupra dezvoltarii, cresterii si bolilor la om.
• Autori noi ofera alte perspective in multe sectiuni cheie din text, iar editarea meticuloasa face ca aceasta resursa scrisa de mai multi autori sa fie citita cu o voce unica.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă tare
Pagini: 1294
Apariția: 2017
Dimensiuni: 22 x 28 cm

Pareri