Fiţi Creativi! Paşi Esenţiali în Muncă şi în Viaţă

Fiţi Creativi! Paşi Esenţiali în Muncă şi în Viaţă
122,00 MDL (27,29 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Creativitatea nu mai este o trasatura demna de admirat doar la Einstein sau Mozart, nu e doar un talent al celor daruiti de Dumnezeu. Azi, creativitatea a devenit o strategie de viata, este un raspuns la schimbare, este dovada capacitatii de adaptare la lumea in care traim. Toti avem nevoie sa fim creativi - profesori, elevi, parinti, ingineri, sportivi, finantisti; practic, nu exista domeniu in care sa nu fie nevoie de creativitate. Autorii cartii si-au propus sa va ajute in demersurile dumneavoastra. Procesul pune in discutie patru aspecte: 

  • deprinderi ale mintii; 
  • stari de spirit;
  • tehnici creative; 
  • medii creative. 

Fiecare aspect isi are propriile dimensiuni, care sunt analizate si pe care le veti pune in practica prin diverse exercitii. in plus, veti invata ce rol au meditatiile, relaxarea si stilul de viata sanatos, in procesul dezvoltarii creativitatii. 

Demersul propus de autori este unul de tip holistic, iar aplicarile practice va vor imbunatati calitatea vietii.

Guy Claxton este un cunoscut consultant si orator in domeniul creativitatii; de asemenea, este si autor al altor trei lucrari.

Bill Lucas este un renumit strateg, editor al colectiei Oxford Playscripts (teatru pentru elevii de gimnaziu) si autor al altor doua carti.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 272
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2006
ISBN: 9789736691621
Dimensiuni: 13,5 x 21,5 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri