Fish! Trăieşte-ţi Piaţa!

Fish! Trăieşte-ţi Piaţa!
39,00 MDL (8,74 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Printre problemele cele mai arzatoare ale unei firme se numara inertia si lipsa de entuziasm a angajatilor, ne spun autorii acestei carti. La fel de adevarat este faptul ca fiecare dintre noi isi doreste mai multa energie, pasiune si o atitudine pozitiva fata de munca de zi cu zi. Un mediu in care oamenii sint cu adevarat implicati in ceea ce fac si stabilesc relatii trainice cu colegii si cu clientii ne ofera satisfactii si ne da dorinta de a progresa.

Este in primul rand o carte despre ridicarea moralului ori despre motivarea oamenilor, dar ne vorbeste si despre viata, despre relatiile noastre cu familia, cu prietenii si chiar cu oamenii intalniti intamplator. Volumul se adreseaza tuturor celor care doresc sa schimbe ceva la locul lor de munca. Sunt prezentate, in mod inteligent si antrenant, patru principii extrem de importante care stau la baza succesului unei firme, indiferent de domeniul de activitate. Lectiile de afaceri pe care le regasim in acest volum vor reprezenta cu siguranta un pas inainte pentru orice firma ce va face efortul sa le puna in practica.

Dr. Stephen C. Lundin este cineast, absolvent al unei scoli de afaceri si conferentiar. El conduce cateva seminarii la Institutul de Management si este directorul Institutului de Creatie si Inovatie din cadrul Universitatii St. Thomas din Minneapolis.

Harry Paul este in prezent vicepresedinte al companiilor Ken Blanchard, unde coordoneaza proiectele speciale si programul de cursuri din cadrul firmei. Traieste in California.

John Christensen este cineast, a obtinut numeroase premii si locuieste in Minneapolis. In prezent, este director general la ChartHouse Learning Corporation, fiind principalul producator al filmelor educationale ale firmei, inclusiv Fish! - caseta video care a fost preluata de mii de corporatii din intreaga America si care sta la baza acestei carti.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 104
Editura: Curtea Veche
Apariția: 2012
ISBN: 9789738356238
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri