Filosofie în 30 de secunde

Filosofie în 30 de secunde
216,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Descrierea Cărții

Cartea prezintă, într-o manieră revoluţionară, cele mai semnificative 50 de teorii filosofice din toate timpurile. Filosofii de marcă au fost provocaţi să încerce să explice, pe înţelesul tuturor, cele mai sofisticate idei filosofice – în doar două pagini, 300 de cuvinte şi o ilustraţie metaforică.

Cuget, deci exist, materialism dialectic, existenţialism? Metodă socratică, deconstrucţie? Desigur, cunoaşteţi semnificaţia acestor noţiuni sau, cel puţin, aţi auzit de ele. Dar oare le stăpâniţi destul de bine pentru a le dezbate la o petrecere sau pentru a vă impresiona prietenii?

Volumul de faţă îşi propune să pătrundă în mintea celor mai mari gânditori ai lumii, ajutându-vă să înţelegeţi concepte complexe, precum imperativul categoric al lui Kant, fără să vă alegeţi cu dureri de cap.

Despre Autor

Barry Loewer este şeful catedrei de filosofie de la Universitatea Rutgers din New Jersey. Printre principalele sale arii de interes se numără fundamentele metafizice ale ştiinţei, filosofia fizicii şi filosofia minţii. Coautor al lucrărilor Meaning in Mind (alături de Georges Rey) şi Physicalism and Its Discontents (împreună cu Carl Gillett), a publicat, de asemenea, mai multe studii referitoare la teoria cuantumului, metafizica legilor şi a şansei, şi filosofia minţii.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: 30-Second Philosophies
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 160
Editura: Litera
Apariția: 2010
ISBN: 978-973-675-641-2
Dimensiuni: 18 x 23 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri