Filosofia Socială. Întroducere în Istoria Filosofiei Sociale şi în Studiul Problemelor ei Fundamentale. Manual pentru Facultăţile Socioumanistice

Filosofia Socială. Întroducere în Istoria Filosofiei Sociale şi în Studiul Problemelor ei Fundamentale. Manual pentru Facultăţile Socioumanistice
93,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Filosofia socială este un manual destinat studenţilor şi masteranzilor facultăţilor socio-umanistice, mai ales a celor de economie, drept şi a altor facultăţi cu profil umanist ale instituţiilor superioare de învăţămînt. Structura manualului şi tematica abordată oferă posibilităţi de a cunoaşte atît istoria filosofiei sociale, cît şi domeniile principale ale ei.

O deosebită atenţie se acordă problemelor social-economice actuale cu care se află în controversă societatea contemporană în general şi a celor cu care se confruntă ţara noastră, în mod special.

Lucrarea în cauză poate trezi şi interesul unui cerc larg de cititori, în special al celor care se interesează de problemele vieţii sociale, forţele motrice ale dezvoltării sociale, tendinţele, problemele şi perspectivele dezvoltării sociale în sec. XXI.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Livrare Gratis N/A
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 540
Editura: Arc
Apariția: 2009
ISBN: 978-9975-61-540-2
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri