Fii în Formă! Puterea Implicării Totale

Fii în Formă! Puterea Implicării Totale
195,00 MDL (43,72 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Viata este o serie de sprinturi. Ritmul in care traim este din ce in ce mai rapid, iar cei mai multi dintre noi suntem solicitati douazeci si patru de ore pe zi, sapte zile pe saptamana. Ne grabim intotdeauna sa tinem pasul cu ceilalti si incercam sa facem cat mai multe lucruri intr-o singura zi. 

Gestionarea timpului nu mai este o solutie viabila. Asa cum ne demonstreaza Tony Schwartz si Jim Loehr in lucrarea de fata, gestionarea energiei, si nu a timpului, este solutia unei performante de inalta clasa, dar si a fericirii si echilibrului in viata. 

Numarul de ore dintr-o zi este fix, dar calitatea energiei pe care o ai la dispozitie nu este. Daca vei constientiza acest lucru, iti vei revolutiona modul in care iti traiesti viata, vei avea performante de exceptie la locul de munca, nu te vei mai simti coplesit si iti vei gasi echilibrul atat de dorit.

Vei descoperi puterea care iti va schimba viata si te va ajuta sa fii in forma – plin de energie fizica, conectat la nivel emotional, concentrat mental si elevat din punct de vedere spiritual.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 256
Editura: Amaltea
Apariția: Ianuarie 2011
ISBN: 973-162-091-6
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
Greutatea: 0.4500

Pareri