Fii Demn! (LIVRARE: 15 ZILE)

Dan Puric

La comandă

Livrare în decurs de 15 zile!

Descriere

Descrierea Cărții

Cu o scriitura simplă dublată de umor şi ironie, autorul cărţii “Fii demn!” reconstruiește prin prisma unui demers personal o lume ce se caută pe sine dar care, în esența ei, nu şi-a pierdut simţul valorii şi credinţă. Decupajele de viaţă, poeziile, portretele, întâmplările  relatate simplu, dar viu, poveştile şi eseurile pregătitoare fac lectura, aparent, uşoară.

O parte din banii rezultați din vânzarea acestei cărți vor fi donați Schitului Înălțarea Sfintei Cruci - Aiud în vederea construirii unei mănăstiri pentru cinstirea martirilor neamului, precum și a unui centru de martirologie.

Recenzie

”Dar, abia după ce închizi cartea, îi înţelegi mesajul fascinant. Demnitatea nu se învaţă într-o lecţie ci se deprinde din prima până în ultima clipă a vieţii.” - Libertatea

Video despre Carte

Despre Autor

Dan Puric (n. 12 februarie 1959) este un actor și regizor român care a jucat atât în teatru, cât și în film. Spectacolele sale - Toujours l'amour, Made in Romania, Costumele, Don Quijote - au fost reprezentate în mai multe țări. În film, a jucat rolul principal în coproducția româno-sârbă Broken Youth.

În 2008 a publicat, la editura Platytera din București, cartea Cine suntem sau despre taina identității personale și comunitare trăită și exprimată în și prin persoana autorului. Urmează cărțile Omul frumos în 2009 și Fii demn! în 2011.

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 207
Apariția: 2011
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 978-973-0-11593-2