Fii Câștigător. Fii Flămând. Da, Da, Da!

Fii Câștigător. Fii Flămând. Da, Da, Da!
130,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Începe acum. Începe acolo unde tu esti.

Începe cu frica. Începe cu durere.

Începe cu dubii. Începe cu mânile tremurând.

Începe cu vocea tremurând,

Dar începe. Începe si nu te opri.

Începe, acolo unde esti, cu ceea ce tu ai.

Pur si simplu...Începe.

 

Investiția este primul lucru pe care trebuie sa îl faci, sa lucrezi asupra ta și sa te ridici și sa continui si priveșt¡ înainte.

Investeste în tine cat mai multa inforție pozitiva, comunica cu oamenii pozitivi, e simplu dar e greu, e difícil. Investiría se face pentru a schimba modul de gandire, o data ce se schimba modul de gandire se schimba rezultatele, se schimbă tot. Cea mai mare greșeală pe care o fac oamenii este ca nu mai investesc în sine sau daca o fac, o fac foarte putin. E catastrofal atunci cand un student care a învátat bine la scoala, apoi la universitate si de multe orí peste hotare.

Dupa doar cativa ani e ca si distrus, nu-si gáseste un seviciu bine plátit care sa corespunda cu profesia si e suparat ca totul în jur e ráu, ca tara e de vina, ca profesia e de vina, ca profesorii sunt de vina, ca parinții sunt de vina, ca vecinul e de vina, ca toti sunt de vina, ca nu am relatii, atunci cánd dai vina pe cineva pierizi energie. Vina e doar în tine, fiindca te-ai oprit si odata ce te-ai oprít degradezi fará ca sa îti dai seama. Asta e pentru toti absolut.

Eu am învatat pana acum 3, 4, 6 ani, acum trebuie sa fac o pauza, trebuie sá muncesc, nu mai am timp ca sa învát, uite-te cát de plin sunt de informatie si buzunarele îmi sunt pline, nu mai pot sá merg normal cá sunt plin de informatie....

Si atunci se întámplá acel proces gresit care cu totii îI cunósc, m-am stangnat. Nu existá stangnare, exitá crestere sau descreștere...

Tu Alegi!

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original:
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 204
Editura: Tipocart Print
Apariția: Iunie 2016
ISBN: 978-9975-133-26-5
Dimensiuni: 14 x 20 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri