Fetele Gallagher. Vol. 4. Doar cei Buni Spionează de Tineri. (Ediție de buzunar)

Fetele Gallagher. Vol. 4. Doar cei Buni Spionează de Tineri. (Ediție de buzunar)
66,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cammie isi petrece vacanta de iarna la Londra, impreuna cu Bex si parintii ei, si se afla sub paza stricta. Dar profesorul ei de Operatiuni sub Acoperire - acuzat de tradare si devenit unul dintre cei mai cautati oameni de pe Pamant - reuseste sa insele vigilenta celor care o supravegheaza pe Cammie si vorbeste cu ea, cerandu-i sa „urmeze porumbeii“, dupa care sare de pe Podul Turnului in Tamisa.

Cammie nu intelege de ce profesorul ei cel sexy odinioara pare ca si-a pierdut mintile, si mai ales de ce dupa intalnirea cu el este luata la intrebari de agentii MI6. Grozava vacanta, nu  Cammie se intoarce apoi la scoala, pentru a descoperi ca si securitatea colegiului a suferit mari modificari, si ca toate pasajele secrete sunt acum blocate, iar scoala cea iubita pare mai degraba o inchisoare.

Lumea lui Cammie e intoarsa cu susul in jos si ea nu mai stie in cine sa aiba incredere - prietene, profesori, colege. Iar pe masura ce timpul se scurge si pericolul creste, Cammie devine sigura de un singur lucru - nu poate sa stea cu bratele incrucisate si sa astepte sa fie salvata de ceilalti!

Trebuie sa afle motivul pentru care Cercul (un grup terorist malefic, atat de secret incat prea putini stiu despre existenta lui) continua sa fie pe urmele ei... si asta cat mai repede!

Iar cand Zach incepe sa-si faca aparitia din ce in ce mai des, in locuri si situatii total neasteptate, Cammie isi da seama ca are intr-adevar nevoie urgenta de raspunsuri. Caci, de data asta, miza n-o mai reprezinta doar inima ei, ci si libertatea, prietenele si familia sa.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Leda
Apariția: Decembrie 2012
ISBN: 978-973-102-538-4
Dimensiuni: 10,5 x 17,5 cm
Greutatea: 0.4200

Pareri