Fetele Gallagher. Vol 3. Cum să nu Te Lași Dus de Nas de o Fată... Sub Acoperire (Ediție de buzunar)

Fetele Gallagher. Vol 3. Cum să nu Te Lași Dus de Nas de o Fată... Sub Acoperire (Ediție de buzunar)
41,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Carte disponibilă în:

Adresa Telefon Stoc
Vezi pe hartă Bestseller din Chișinău (Telecentru) str. Drumul Viilor 36/1 022-993-992 Stoc limitat

Descriere

Un nou semestru la Academia Gallagher pentru Tinere Exceptionale, si Cammie Morgan continua sa cocheteze cu pericolul - avand, evident, o acoperire pentru orice ocazie, caci fiind spioana in pregatire, pentru ea identitatile false reprezinta o metoda de supravietuire.

Dar cand Cammie se duce la Boston pentru a fi alaturi de prietena ei Macey atunci cand tatal acesteia este nominalizat la vicepresedintia Statelor Unite, conventia politica nationala se transforma pentru cele doua fete intr-o adevarata capcana. Pentru a impiedica rapirea lui Macey - o tinta politica majora, Cammie se vede nevoita sa renunte la acoperirea ei.

Dar cine sunt rapitorii? Extremisti politici sau niste personaje mai sinistre? Si ce rol joaca Zach, misteriosul (super-sexy) baiat de care Cammie e indragostita, si care isi face mereu aparitia pe neasteptate, la adunari politice si in trenuri? (Cammie inca nu a decis daca el este baiatul bun sau cel rau, dar asta nu o impiedica sa se gandeasca mereu la el!)

Cu ajutorul unei uluitoare foste Fete Gallagher, Cammie si prietenele ei sunt decise sa descopere maleficul grup care le ameninta existenta - a lor si a intregii scoli - si sa afle adevarata lui motivatie.

Si in toata aceasta aventura - misterioasa, cu rasturnari bruste de situatie si momente de tensiune extrema - Cammie si prietenele ei invata doua lucruri: A) Viata in lumina reflectoarelor nu este intotdeauna cea mai placuta, caci nu stii niciodata cine te poate pandi. Si B) Lucrurile nu sunt niciodata asa cum par, si cel mai important lucru pe care trebuie sa-l faca un spion este sa-si urmeze instinctele.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Leda
Apariția: Noiembrie 2012
ISBN: 978-973-102-536-0
Dimensiuni: 10,5 x 17,5 cm
Greutatea: 0.4200

Pareri