Fetele care am fost cândva

Tess Sharpe

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Chișinău

Descriere

Fiicele perfecte comit infractiunile perfecte!

Trei tineri. Doi jefuitori.
O singura cale de iesire.

De cand se stie, Nora O’Malley a jucat o multime de roluri. Fiind fiica unei escroace care lua la tinta infractori, tanara si-a facut ucenicia sub aripa celei care i-a dat viata. Insa cand mama ei s-a indragostit de posibila sa victima, Nora a pus in scena escrocheria suprema: evadarea.

Timp de cinci ani, tanara s-a prefacut a duce o viata normala. Insa este nevoita sa-si scoata de la naftalina talentele la care a renuntat, intrucat se confrunta cu trei probleme:

1: Fostul ei iubit a intrat in banca impreuna cu iubita Norei. Chiar daca sunt cu totii prieteni, Wes nu stia despre ea si Iris.

2: In dimineata de dupa ce Wes le-a gasit sarutandu-se, urmau sa se intalneasca toti trei pentru a depune la banca banii adunati intr-un scop caritabil. Curand, un cosmar stanjenitor se transforma intr-unul mortal, deoarece:

3: Imediat dupa intrarea lor in banca, aceasta este jefuita de doi indivizi misteriosi. Se prea poate ca hotii sa reprezinte o problema, insa nu au nici cea mai mica idee pe cine au luat, de fapt, ostatic…

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 400
Apariția: 2021
Coperta: Copertă moale
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9786069519196