Fete Rele. Vol. 2

Fete Rele. Vol. 2
79,00 MDL (15,88 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Unele staruri sunt făcute să ajungă până la cer. Dar când revin cu picioarele pe pământ, căderea e explozivă...

Amber Peters, un supermodel cu o carieră de succes şi bărbaţii la picioare, ascunde secretul unei dependenţe care ameninţă să distrugă tot ce a clădit. Petal Gold este fiica unui faimos star rock, trăind din plin satisfacţiile pe care viaţa în cercurile înalte londoneze şi banii tatălui său i le asigură, până când câteva poze deloc decente îl determină pe acesta să o trimită la o clinică de reabilitare.

Skye Ellwood este o dansatoare exotică aflată în aşteptarea unei şanse de a-și schimba complet viaţa – şi aceasta apare când unul dintre clienţii săi îi oferă un târg imposibil de refuzat. Joe Jeffreys trăieşte, aparent, visul american – o logodnică celebră, o carieră în plină ascensiune şi o existenţă fără griji. Numai că vizita la un club de striptease poate pune totul în pericol, şi există o doar singură soluţie pentru a-şi salveze imaginea de bărbat perfect.

Propriile slăbiciuni îi aduc laolaltă la centrul Cascabel, însă nici unul nu putea să prevadă evenimentele neobişnuite care le vor schimba viitorul în mod dramatic.

Rebecca Chance este în prezent una dintre cele mai apreciate scriitoare din Marea Britanie, iar cărțile sale se bucură de un succes deosebit mai ales în Statele Unite, ajungând în topurile de vânzări din New York Times.

Detaliile Produsului

Titlu Original: Bad Girls
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Lira
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-606-849-490-6
Dimensiuni: 10,7 x 17,7 cm
Greutatea: 0.4800

Pareri