Fericirea Începe Azi

Fericirea Începe Azi
150,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore
  • În Moldova: 2-3 zile

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

    • 23 persoane au cumpărat acest produs.

Descriere

Abby Abernathy s-a hotărât să devină altcineva. Acum e o fată bună, nu bea şi nu vorbeşte urât, are haine cuminti în şifonier. Crede că s-a distanţat suficient de lucrurile întunecate din trecutul ei, dar când ajunge la colegiu împreună cu prietena sa cea mai bună, dorinţa de un nou început este supusă provocărilor. Travis Maddox, şiret, isteţ şi acoperit cu tatuaje, reprezintă tot ceea ce Abby vrea – şi trebuie – să evite.

Travis îşi petrece nopţile câştigând bani din lupte, iar ziua e seducătorul numărul unu al campusului. Intrigat de rezistenţa lui Abby la farmecele sale, Travis o face să intre în viaţa lui printr-un pariu. 

 
”Am făcut o adevărată pasiune pentru personajele acestui roman.” -- The Daily Quirk
 
”Vă garantez că veţi fi atât de captivaţi de această carte, încât veţi lasa orice altă activitate deoparte!” -- BookWhisperer Reviews
 
Povestea relaţiei dintre Abby Abernathy şi Travis Maddox constituie o excelentă radiografie a adolescenţei, cu toate frământările, visurile şi frumuseţea ei. -- Reading, Eating & Dreaming

...Noul meu romance preferat, cu o doză subtilă de erotism rafinat. -- Nightly Reading Review

 

Despre Autor


 

Jamie McGuire s-a născut la Tulsa, Oklahoma. A fost crescută de mama ei în Blackwell, unde a absolvit liceul în 1997. A urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma şi Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie.

Jamie locuieşte la Enid, Oklahoma, cu soţul său şi cei trei copii ai lor.

Debutul ei literar l-a reprezentat Providence, o trilogie pentru tineret care îmbină tema dragostei cu fenomenele paranormale.

Ultimul ei roman de curând publicat se numeşte Red Hill.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Titlu Original: Beautiful Disaster
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 440
BRAND: Trei
Apariția: Martie 2013
ISBN: 978-973-707-735-6
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri