Femeile Vin de pe Venus, Bărbaţii de la Băut

Femeile Vin de pe Venus, Bărbaţii de la Băut

Preț de Listă: 197,00 MDL

Preț: 157,60 MDL

Economisești: 39,40 MDL (20%)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 299 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut s-a născut în paginile săptămânalului de umorCaţavencii. La cererea insistentă a cititorilor, o parte dintre textele rubricii Bătăi în dialogsunt adunate acum în acest volum. Deşi pare că e vorba de un „război între sexe", în realitate, autorii n-au dus niciodată un război, ci un dialog. Ei lansează, alternativ, câte o temă la care răspunde celălalt.

Rând pe rând, toate stereotipurile care circulă despre viaţa de cuplu sunt puse într-o lumină umoristică, eliberatoare. În mod normal, paginile care urmează ar trebui să vă salveze de la divorţ sau măcar să vă scutească de a mai da banii pe terapie de cuplu.

Cu o singură condiţie: să aveţi umor. 

Recenzii

Femeile și bărbații se întâlnesc într-un bar. Bărbații vin de la băut, așa că au un avantaj. Și fiindcă într-un bar se spun multe lucruri amuzante (și bancuri, mai ales), femeile și bărbații încep un meci de ping-pong din care nu știi prea bine cine o să iasă învingător. Femeile par mai lucide și se țin pe poziții când propriile lor argumente sunt folosite împotriva lor, însă bărbații au șarm și nu se tem să vorbească.

Concluzia? N-o știu prea bine, dar se pare că Simona Tache și Mihai Radu încearcă să ne spună ceva ce știam deja de la prietenele/prietenii, colegele/colegii, mamele/tații noștrii și în special din oglindă: că bărbatul e diferit de femeie și femeia de bărbat. Însă meciurile acestea fără sfârșit au un anume farmec, sunt o plăcere la fel de vinovată ca și bârfa, ce ne mai eliberează din tensiunea de zi cu zi. Iar cartea este de un haz șarmant. Se vede că autorii ei au scris pentru Caţavencii. -- Iulia Avraam 

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 288
Editura: Trei
Apariția: Decembrie 2013
ISBN: 978-973-707-903-9
Dimensiuni: 13 x 20 cm
Greutatea: 0.3500

Pareri