Femeia Invizibilă

Mai multe poze

Femeia Invizibilă
169,00 MDL (42,25 RON)

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Femeia invizibila (2007) reprezinta debutul literar al jurnalistei britanice Lucy Cavendish. Romanul s-a bucurat de un succes fulminant in spatiul literar englez si nu numai.

Faceti cunostinta cu membrii familiei Smythe: Samantha, sotul ei, John al Doilea, si cele doua odrasle ale lor, Bennie si Jamie, plus Edward, din prima casatorie a Samanthei (cu John Intiiul). Nu este tocmai o familie binucleara tipica, desi decorul in care traiesc cei cinci este de-a dreptul bucolic: o vale inverzita la tara, aer curat si tocanite savuroase. Sa fii mama a trei baieti neastimpa­rati nu e chiar floare la ureche, dar totul se complica si mai mult atunci cind fostul sot al Samanthei isi face aparitia pe neasteptate dupa cinci ani de absenta.

Motivul declarat sint problemele de familie si… Edward, pe care vrea sa-l cunoasca mai bine, iar baiatului i se pare fabulos sa aiba doi tati cu nume identice sub acelasi acoperis. Samantha, pe de alta parte, incepe sa simta cum se topeste undeva in fundal. Si astfel aceasta familie haotica, dar calda si iubitoare, se apropie incet-incet de un punct de criza.

Femeia invizibila reprezinta pentru mamele zapacite, dezordonate si stresate ceea ce sint cartile lui Helen Fieldingpentru doamnele singure si la fel de depasite de situatie. Pina si femeile ca mine, care nu stiu ce-i aceea maternitate, vor ride din toata inima.” (Liz Jones, redactor de moda la Daily Mail)

„Samantha Smythe este o Bridget Jones la zece ani dupa ce si-a scris Jurnalul.” (News of the World)

Despre Autor

Lucy Cavendish este o cunoscuta si apreciata jurnalista britanica, autoarea a nenumarate arti­cole publicate in ziare ca Evening Standard, Sunday Telegraph, Observer si Guardian.

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 448
Editura: Polirom
Apariția: 2008
ISBN: 978-973-46-0939-0
Dimensiuni: 10,6 x 18 cm
Greutatea: 0.5500

Pareri