Femeia în Negru

Femeia în Negru
72,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Cartea Femeia în Negru o poveste cu fantome plasata in epoca victoriana, este unul dintre cele mai cunoscute romane ale scriitoarei britanice Susan Hill.

Mandra si solitara, Casa din Mlastina Tiparului vegheaza asupra smarcurilor cu apa sarata, batute de vant si aflate de cealalta parte a Digului celor Noua Vieti. Arthur Kipps, un tanar avocat, este trimis sa participe la inmormantarea singurului locatar al casei, nestiind de secretele tragice ce zac ascunse dincolo de ferestrele oblonite.

Abia dupa ce zareste o tanara femeie palida, invesmantata toata in negru, incepe sa fie coplesit de neliniste, sentiment intarit de localnicii care ezita sa vorbeasca despre strania aparitie – si intentiile ei cumplite.

A fost adaptat pentru scena in 1989 si continua sa se joace cu succes in West End-ul londonez, ca si pe scenele a numeroase teatre din intreaga lume.

Despre Autoare

Susan Hill (n.1942) este o prolifica autoare de romane, povestiri, carti pentru copii, lucrari de non-fictiune si piese de teatru.

Scrierile sale au fost distinse cu premiile Whitbread, Somerset Maugham si Mail on Sunday/John Llewellyn Rhys, fiind apreciate de critica, multe dintre ele atingand statutul de bestseller: King of the Castle, The Bird of Night, The Albatross, Mrs de Winter (continuare a romanului Rebecca de Daphne du Maurier), seria de romane politiste avandu-l ca protagonist pe detectivul Simon Serrailler etc.

In 1972, Susan Hill a primit titlul de Fellow of the Royal Society of Literature.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 192
Editura: Leda
Apariția: 2009
ISBN: 973-102-235-2
Dimensiuni: 13,2 x 18 cm
Greutatea: 0.3000

Pareri