Femeia de hârtie

Femeia de hârtie
45,00 MDL

Disponibilitate: Stoc epuizat

Livrare
  • În Chișinău: 24 de ore (Livrare Gratis de la 599 MDL)
  • În Moldova: 2-3 zile (Livrare Gratis de la 599 MDL)

Descriere

Niciodata o femeie nu a mers atat de departe in evocarea vietii sale erotice. Femeia de hartie este un roman libertin, o poveste a corpurilor, care se stinge in profunzimile inimii!

Dupa o aventura torida si fulgeratoare, o femeie ii scrie iubitului ei. „Cu inima tandra si cu pantecele pustiit”, ea rasfoieste albumul amintirilor si nebuniilor lor. Prin cuvintele adevarate ale impudorii, invita cititorul consternat sa o urmeze intr-o calatorie ritmata, pana la capatul senzualitatii… Iar despre partenerul ei nu cunoastem nimic, doar doua culori: galbenul ochilor si verdele puloverului.

Dar ii vom descoperi repede capriciile si fantasmele, carora ea se supune, lasandu-si propriul trup sa glasuiasca.

Biografie

De origine italiana dupa mama, Francoise Rey s-a nascut in 1951 intr-un satuc din Isere, Franta. Dupa ce si-a petrecut copilaria si adolescenta la Grenoble, a studiat literele, devenind profesoara de liceu mai intai in Vendee, apoi în Beaujolais.

In 1989, Francoise Rey a publicat La femme de papier, roman intampinat elogios de critica si, in scurta vreme, a cunoscut un mare succes atat in Franta, cat si in strainatate.

La rencontre (1993), Nopti de cerneala (1994) si Le gourgandin (1996) au consacrat-o drept "specialista romanului erotic de moravuri". Casatorita, mama a trei copii, Françoise Rey preda in prezent la un mic liceu unde continua sa se dedice adevaratei sale pasiuni – profesoratul.

Cine a cumpărat acest produs, a mai cumpărat:

Detaliile Produsului

Livrare Gratis N/A
Titlu Original: La femme de papier
Limba: Română
Coperta: Copertă moale
Pagini: 240
Editura: Nemira
Apariția: 2010
ISBN: 978-606-8134-42-0
Dimensiuni: 10,7 x 17,8 cm
Greutatea: 0.4000

Pareri