Femeia cu gust de lapte

Zina Bivol

Stoc Limitat

Grăbește-te, produs cu stoc limitat!

Produs disponibil în:

Descriere

Cartea este și pentru cei care nu au timp să citească poezie și cărora le dăm posibilitatea să le asculte, dar și să le privească.

Volumul a fost publicat în două variante: o carte fizică și una online, pe canalul autoarei www.youtube.com/c/zinabivol. Accesul la pagină este liber și chiar îndemn absolut toată lumea care aude tangențial despre această carte să acceseze acest canal de youtube sau pur și simplu să facă rost de carte la una din librării...

Cartea-vlog a fost publicată cu sprijinul editurii „24 ore” din Iași și este împărțită în trei capitole: „Trăiesc într-o pasăre”, „Femeia cu gust de lapte” și „La o cafea cu dragostea”. Cred că dacă iubești poezia bună, această carte, aparent neobișnuită, te așteaptă să o răsfoiești. (Zina Bivol)

Extrase din prefața volumului semnată de scriitorul, filologul și criticul literar Ioan Holban:
Un sumar compozit, cu izbînzi şi căde­ri, foarte divers, în frenezia descoperirii poeticităţii realului, a temelor lirice, fără a-şi îngădui, însă, răgazul de a medita mai mult asupra lor, de a le personaliza şi a le trece printr-un filtru propriu de percepere a lumii şi sinelui, oferă cea mai recentă car­te a Zinei Bivol, Femeia cu gust de lapte (Editura 24:ore, 2019). 

Mai multe informații

Limba: Română
Pagini: 118
Apariția: 2019
Coperta: Copertă moale
ISBN: 978-606-8404-55-4